Haberler

    Luethen Motorsport Yorumuyla Mercedes-Amg Gt

    CARMEDYA.COM – Mercedes GT modeli ile ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor. Model tasarım anlamında etkileyici. Bununla yetinmeyen Luethen Motorsport, Mercedes-AMG GT modelini yeniden yorumladı. Ön bölümde model karbon splitter detayına kavuşmuş. Karbon detaylar modelin hava girişlerinde de yer almış. Ayrıca modelin aynaları da karbon kaplama ile karşımıza çıkıyor. Arka bölümde de etkisini gösteren bu kaplama difizör...

    CARMEDYA.COM – Mercedes GT modeli ile ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor. Model tasarım anlamında etkileyici. Bununla yetinmeyen Luethen Motorsport, Mercedes-AMG GT modelini yeniden yorumladı. Ön bölümde model karbon splitter detayına kavuşmuş. Karbon detaylar modelin hava girişlerinde de yer almış. Ayrıca modelin aynaları da karbon kaplama ile karşımıza çıkıyor.

    /p>

    Arka bölümde de etkisini gösteren bu kaplama difizör bölümünü daha hırçın göstermiş. Bunun yanı sıra önde 20 arkada ise 21 inç jantlar modeli fazlasıyla sportif göstermiş. Spor yaylar ile desteklenen Mercedes–AMG GT"nin kalbinde de değişim yapılmış. Özel bir ECU ile 4.0 litre V8 ünite 612 Hp güce çıkarılmış. 780 Nm tork değeri sunan Mercedes–AMG GT"nin maksimum hızı ise 300 Km/s.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Mercedes Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title