Haberler

Uludağ Kaçak Yapılardan Temizleniyor

Güncelleme:

Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerinde bulunan Yiğitali Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen lük bir villa ve 2 prefabrik ev ile birlikte inşaat aşamasındaki bir evin temelini yıktı.

Modern ve planlı Osmangazi'yi inşa etmek adına çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediyesi, ilçedeki kaçak yapılaşmaya da göz açtırmıyor. İlçenin dört bir yanındaki kaçak yapıları tespit ederek yıkımını gerçekleştiren belediye ekipleri, özellikle Türkiye'nin turizm cenneti Uludağ'ı kaçak yapılardan temizlemek adına yoğun bir çalışma yürütüyor. Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından Yiğitali Mahallesi'ndeki kaçak olduğu belirlenen dubleks 1 villa ve 2 prefabrik ev ile birlikte inşaat aşamasındaki bir evin temeli yıkıldı. Ormanlık alana inşa edilen yapılar, jandarma ekiplerinin güvenlik önlemleri altında iş makinesi ile yıkılarak yerle bir edildi. Yıkımlarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Belediye yetkilileri, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyarırken, kaçağa asla izin vermeyeceklerini vurguladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osmangazi Belediyesi Türkiye Uludağ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title