Haberler

Lucescu'nun Çalıştırmak İstediği Takım Belli Oldu

Güncelleme:

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da gündeminde olduğu iddia edilen Mircea Lucescu, İtalyan basınına verdiği röportajda "Bologna'yı çalıştırmak isterdim." dedi.

Shakhtar Donetsk ile sözleşmesinin son senesine giren Mircea Lucescu'nun gelecek sezon için nasıl bir karar vereceği büyük bir merak konusu. Özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın onu tekrar Türkiye'ye getirmek istedikleri biliniyor.

"BOLOGNA'YI ÇALIŞTIRMAK İSTERDİM"

Fakat Rumen teknik adam ilginç bir itirafta bulundu. İtalyan basınına bir röportaj veren Lucescu, "Bologna'yı çalıştırmak isterdim. Hatta bunu bir gün Corioni'yi de söyledim. Dinamo Bükreş'teyken Bologna ile bir hazırlık maçı yapmıştık ve 3-3 bitmişti. O maç Fedele'yi tutmuştum" ifadelerini kullandı.

AMERİKALILAR TARAFINDAN SATIN ALINDI

Serie B'de mücadele eden Bologna, 34 hafta sonunda topladığı 56 puanla üçüncü sırada yer alıyor. 2014'te Amerikalılar tarafından satın alınan kulübün ilk hedefi Serie A'ya çıkmak. Uzun vadede ise Serie A şampiyonluğunu hedefliyorlar. Bir dönem Roberto Mancini'nin de adı Bologna ile anılmıştı.

LUCESCU'NUN İTALYA GEÇMİŞİ VAR

Lucescu her ne kadar bu açıklamayı geçmiş zaman için yapmış olsa da önümüzdeki sezon Bologna'nın başına geçmesi sürpriz olmaz. Rumen teknik adam kariyerinde daha önce Pisa, Brescia, Reggina, Inter gibi İtalyan takımlarını çalıştırmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (21)

kalavlake:

bu nasil bir hayal bologna ne lan !!!

23
4
yanıtYanıtla
RamboDortmund:

Feneri zaten Yesilovaspordan Tuccar Sami calistiracak yeni sezonda

19
5
yanıtYanıtla
MALATYALImobilWeb@haberler.com:

ADAM GELMEK İSTEMİYOR KARDEŞİM NE ŞIMARTIYORSUNUZ.BU ROMENİ ADAM SAÇINI TARAMADAN ACİZ YILLARDIR DAĞINIK SAÇ PASAKLI GİYİM NE BU YAHU.

15
8
yanıtYanıtla
tercan taner Mobil-ANDROID:

good by beşiktaş

10
8
yanıtYanıtla
1903:

BEŞİKTAŞA GELECEK LAN

10
7
yanıtYanıtla
SAKA YAPİİ..mobilWeb@haberler.com:

Asıl gönlündeki takım elazigspor ama simdi soylemek istemiiiii...

15
1
yanıtYanıtla
rrrMobil-ANDROID:

yazik çok yazık

6
4
yanıtYanıtla
NYMobil-IOS:

Adam bizi tanıyor ,en ufak başarısızlıkta be olacağını,adam gs yi şampiyon yaptı gene kovuldu,gelirim Türkiye'ye , zaten yaşlandı da,rahat emeklilik istiyor

8
2
yanıtYanıtla
MûşlumobilWeb@haberler.com:

Bu Adami siz şimartiniz. Başarili bir teknik Adam olabilir, çok üzeyde ama değil, unutmayin ki Bayerne karşi 0-7 kaybettiler. Saygilar

4
5
yanıtYanıtla
realiteMobil-ANDROID:

ne diyelim su testisi su yolunda kirilir.

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title