Haberler

Lucescu, Fenerbahçe'ye Geliyor

Güncelleme:

Rumen basını, Mircea Lucescu'nun Shakhtar'dan ayrılacağını, Tottenham'da oynayan vatandaşı Chiriches'le söz kestiğini ve Fenerbahçe'ye transfer olacağını yazdı.

Türkiye'den gittikten sonra (11 yıldır Ukrayna'da) her hoca arayışında gündeme gelen Mircea Lucescu ile F.Bahçe'nin temasta olduğu iddia edildi. İsmail Kartal ile 4. yıldıza koşan Fenerbahçe'de sezon sonunda hoca değişikliği olacağı, 69 yaşındaki Rumen teknik adama iki yıllık teklif yapıldığı iddia edildi.

FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİNE "HAYIR" DİYEMEDİ

Rumen TV'leri F.Bahçe ve Lucescu klipleri de yayınlarken, "Mircea 11 yıl sonra Shakhtar'dan ayrılacak. Fenerbahçe'nin teklifine 'hayır' diyemedi. Üstelik yanında Tottenham'da forma giyen Vlad Chiriches'i de götürecek" yorumları yapılıyor. Spor basını, Lucescu'ya 5 milyon euro önerildiğini de iddiaları arasına ekledi. Rumen basınına göre Luce'den F.Bahçe, yaşlı kurt hoca da Chiriches'ten söz aldı.

ÜÇ AYDIR FORMA GİYMİYOR

Sabah'ta yer alan habere göre; Rumen basınının yazdığı stoper Vlad Chiriches, Tottenham'da bu sezon 6 maçta forma giydi. Son lig maçına 28 Aralık 2014'te çıkan 25 yaşındaki stoperin piyasa değeri 8 milyon euro. 1.84'lük oyuncu defansın göbeğinin iki tarafında da forma giyebiliyor.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe'den konuyla alakalı yapılan açıklamada; "Rumen kaynaklara dayandırılarak yayınlanan, Mircea Lucescu'nun kulübümüzle anlaştığına dair haber de hayal ürünüdür." denildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Vlad Chiriches Mircea Lucescu Fenerbahçe Tottenham Spor Haberler

500

Yorumlar (37)

Ahmet gulMobil-IOS:

Fenere sikeci diyenler gs kasimpasaya ne verdi devre arasinda onu soylesin

8
45
yanıtYanıtla
CAN:

YANLIZ BEN FENERLİYİM FENERLİYİM DİYE SÖYLEMİYORUM AMA LUCESCU 2 SENE ÖNCEDEN GELMESİNİ ÇOK İSTİORDUM GELİRSE FENERİ HİÇ Bİ TAKIM TUTAMAZ BEN OKADAR SÖYLÜYORUM AZİZ BAŞKANIMIZIN HEMEN ALMASI LAZIM

3
37
yanıtYanıtla
CecoMobil-IOS:

Fener türk takımlarının yüz akıdır

8
25
yanıtYanıtla
Laz Mobil-IOS:

Ben aslen galatasaraylıyım ama bu lucesku fenere gelirse şayet fener türkiyede 10 sene şampiyon olur

3
23
yanıtYanıtla
yorumcumobilWeb@haberler.com:

Kim gelirse gelsin şampiyon galatasaray olacak.

16
9
yanıtYanıtla
atknblgc:

İSTEPNEYİ YİNE YAZMIŞLAR FENERE BU KAÇINCI LUÇESCU HABERİ HANGİ DÖRTBÜYÜK ZORDA KALSA ADAMLAR HEMEN LUCESCU GELECEK DİYOR YETER BE KARDEŞİM ADAMI RAHAT BIRAKIN ADAM NEDEN GELSİN BIKTIK BU HABERLERDEN ADAM GELMEM DİYO ANLAYIN ARTIK. . . .

25
0
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

Gelsin artık Fenerbahcemize yakışır lucescu cok kaliteli iyi bir hoca

4
20
yanıtYanıtla
Seyhmus artan Mobil-IOS:

Şikeci fb lucescu yu getirecek lucescu gelse lucescu ya şike yaptırır bunlar

15
7
yanıtYanıtla
Hürriyetim Mobil-IOS:

Oley oley fenerim oley şike şike şampiyon.

11
11
yanıtYanıtla
BurhanMobil-IOS:

Ismail kartal ancak Koyun gütsün hic antrenöre benzemiyor tipinde is Yok

9
12
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title