Haberler

Lucescu: 1 Yıl Daha Kulübümdeyim

Güncelleme:

Adı Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılan Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, 1 yıl daha kulübünde kalacağını söyledi.

Mircea Lucescu'dan Fenerbahçe ve Beşiktaş'a kötü haber! Dnipro ile oynadıkları Ukrayna Kupası yarı final maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Rumen teknik adam, kariyeri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"1 YIL DAHA BURADAYIM"

Shaktar ile 1 yıl daha sözleşmesi olduğunu hatırlatan Lucescu, "1 yıl daha olan bu kontratımı sona erdirmeyeceğim. Hakkımda çıkan haberler spekülasyon. Shaktar ile devam deceğim. Burada yapacaklarım bitmedi." ifadelerini kullandı.

ADI BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE İLE ANILIYOR

Hatırlanacağı gibi Lucescu, daha önce Galatasaray ve Beşiktaş'ı Türkiye'de şampiyon yapmıştı. Rumen teknik adamın adı Fenerbahçe ve Beşiktaş'la anılıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Shakhtar Donetsk Mircea Lucescu Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

........................................:

2014 MAYIS: ALBAYRAK İKNA ETTİ, LUCESCU GS''DA. . iki gün sonra: LUCESCU SON NOKTAYI KOYDU, 1 YIL DAHA BURADAYIM. . 2015 MAYIS: FLAŞ, LUCESCU FENERE GELİYOR, GELİRKEN BEŞİKTAŞA UĞRAYIP ÖYLE GELECEKMİŞ. . . iki gün sonra:LUCESCU SON NOKTAYI KOYDU, BİR YIL DAHA BURADAYIM. . 2016 MAYIS:FLAŞ FLAŞ LUCESCU SİİRT KÖY HİZMETLERİ YSE SPORUN BAŞINA GEÇECEK. . iki gün sonra:LUCESCU SON NOKTAYI KOYDU, KAFAMA FÜZE DÜŞENE KADAR BURADAYIM. .

8
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

fenere gelseydi 15 puan farkla lider olurdu fatih terim bu adamın tırnakı edemez

5
1
yanıtYanıtla
gelmez:

lucescu ne galatasaraya nede beşiktaşa gelmez zamanında fenerbahçe getirebilirdi ama fenerbahçede 10 yıl kadar vb. çok geç kaldı lucescu bu saatten sonra türkiyeye gelmez boş yere haber yapıp durmayın.

5
1
yanıtYanıtla
ts lumobilWeb@haberler.com:

Medya aldnz mı.her sene luce türkiyede bu takımı çalıştracak dye haberler yaapıyorsunuz.yeter artk

4
1
yanıtYanıtla
H.A:

Haber siteleleri de kurtuldu. Adam gelmeyeceğim dedikce her gün yeni bir takımın başına geliyor diye yalan haber yapıyorlardıl umarım birdaha haber yapmazlar

5
0
yanıtYanıtla
TİTTOM:

ULAN BU ADAMIN BİR YILDIR BİZİM ÜLKEYE GELMESİ MEMLEKET MESELESİNİ GEÇTİ , NASIL BİR ASPARAGAS HABERCİLİKTİR BU?

4
1
yanıtYanıtla
özfb li:

saçma basın bıkmaz yine uydurur gelecek geldi geliyo diye. . . adamın belkide hiç haberi yok. . . 10 yıldır bıkılmaz mı yaa. . . . değermi bir çingene için. . .

1
3
yanıtYanıtla
MALATYALI 44:

GELMEZSE GELME ŞU ADAMI NİYE BU KADAR BÜYÜTÜRLER ANLAMIŞ DEGİLİM

1
3
yanıtYanıtla
Mağdur Mobil-ANDROID:

Ülke siyaseti yalan üzerine kurulu zaten. Spor medyası yalan söylemiş çok mu...

4
0
yanıtYanıtla
yazar:

yalanci medya hani fenere geliyordu sizin neyinize inanalim bu yuzden zaten sizlere avrupa kapilari kapali yalan uzerine kurulmusunuz

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title