Haberler

Luce Trabzonspor'u Kabul Etmedi

Trabzonspor yönetiminin bordo mavili takımı çalıştırması için girişimde bulunduğu Mircea Lucescu, teklifi kabul etmedi.

Ocak ayı sıralaması açıklandı

Mustafa Akçay'la yollarını ayırdıktan sonra teknik direktörlüğe ilk etapta yabancı bir ismi getirmek için araştırmalarına başlayan Trabzonspor, 2004 yılından beri Shakhtar Donetsk takımını çalıştıran tecrübeli teknik adam Mircea Lucescu'ya teklif götürdü.

Ancak Romen teknik adam Trabzonsporlu yöneticilere tekliflerinden dolayı teşekkür etti, "Shakhtar ile gönül bağım var. Buradan ayrılmayı düşünmüyorum" diyerek olumsuz cevap verdi.

Bu arada kariyerli bir teknik adamı göreve getirmek isteyen yönetime özellikle yerel medya ve camianın önde gelen isimleri, sezon sonuna kadar Hami Mandıralı veya Trabzonlu başka bir teknik adamla devam edilmesinin doğru olacağı görüşünü savundular.

"Sorun yönetsel anlayış"

Mandıralı'nın kadro tercihi zor olacak

Yeni teknik direktör ile anlaşılana kadar takımı çalıştıracak olan yardımcı antrenör Hami Mandıralı, sıkıntıya girdi. Colman ve Malouda'nın sakatlığının büyük ölçüde geçmesi nedeniyle altı kişilik yabancı kontenjanına alacağı isimleri belirlemekte sıkıntı yaşayan Mandıralı'nın kadroda revizyona gidebileceği bildirildi. Hami Mandıralı'nın özellikle Akhisar Belediyespor karşısında yenilen 4 golde büyük pay sahibi olan savunma kurgusunu değiştirebileceği öğrenildi.

Hacıosmanoğlu'na yüklendi

Soner forma için sabırsızlanıyor

Trabzonspor'da yaşadığı uzun sakatlık dönemi nedeniyle takımdan ayrı olarak çalışan Soner Aydoğdu'nun sakatlığı geçti. Takımla birlikte çalışmalara başlayan genç orta saha oyuncusu form tutup formayı kapmak için sabırsızlandığını söyledi. Soner, forma giymeyi çok özlediğini belirtti, "Bu kritik dönemde ben de takımıma katkı yapmak istiyorum. Bugüne kadar istediklerimi tam olarak yapamadım. Ancak bundan sonraki süreçte herkese gerçek futbolumu göstereceğimi düşünüyorum" dedi.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Hami Mandıralı Mircea Lucescu Mustafa Akçay Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title