Haberler

Lübnanlı Askerden Suriyeli Çocukları Ağlatan Korkunç Şaka

Güncelleme:

Lübnanlı askerin 3 Suriyeli çocuğu elinde satırla tehdit edip "Diz çökün. Öldüreceğim sizi." deyip eğlenmesi Arap ve Dünya gündemine bomba gibi düştü.

Bir Lübnan askerinin 3 Suriyeli çocuğu eğlenmek amacıyla tehdit ettiği görüntüler şok etkisi yarattı. İnternette yayınlanan görüntüler kısa sürede tüm Arap medyasının gündemine oturdu.

"HANGİNİZ KAFASINI KESEYİM"

Lübnan'da bulunan 3 Suriyeli çocukla eğlenmek isteyen Lübnanlı asker, eline aldığı satırı kendilerine göstererek "Hanginizin kafasını kesiyim" diyor.

Ülkelerinde yaşanan savaşın da etkisiyle Lübnanlı askerin bu iğrenç şakasını gerçek sanan 8 yaşını geçmeyen çocuklar hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı. Asker daha sonra çocuklara "Diz çökün" dedi.

"BENİ KESME ONU KES"

Çocuklar korku içinde bu komutu yerine getirdi. Lübnanlı asker karşısında büyük bir korku içerisine giren çocuklar birbirlerini göstererek "Beni değil onu kes" diyerek kurtulmaya çalıştı.. Lübnanlı asker, daha sonra çocuklara "Siz IŞİD'den misiniz" şeklinde bir soru sordu.

"SADECE ŞAKA YAPTIM"

Yaptığı işkenceden büyük zevk alan askerin Suriyeli çocuğa yaptığı dehşet verici şakası internete yüklendiği andan itibaren tüm Arap medyasında geniş yankı buldu. Birçok kesimden kınama ve tepki gelirken askerin savunması ise "özrü kabahatinden büyük" dedirtti. Asker çocuklara sadece şaka yapmak istediğini, onları gerçekten kesme niyetinde olmadığını söyledi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Lübnan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (11)

emir:

allah belasini versin boylelerinin inshallah

14
0
yanıtYanıtla
erkan:

bu ne biçim bir şakadır kansız adam koskoca insana yapsan korkudan bayılır . . küçücük çocuklara yapıyor yuh size yuh lübnanlı askerlere arapları neden hep hor görüyorlar küçümsüyorlar diyordum. . . vicdan akıl hak getire adı Müslüman aslı dinsiz.

12
0
yanıtYanıtla
NUR:

BU İNSANLARIN ZULMÜNDEN BIKTIK ARTIK YETER YETERRRRRRRRRRRR

9
1
yanıtYanıtla
ayhan:

ALLAH yuzbinkere belanı versin kucucuk çocuklar kortulurmu byle

9
0
yanıtYanıtla
Cevdet:

Allah belanı versin

8
0
yanıtYanıtla
abuziddin:

Ben de sana bir şaka yapayım bu da seni hadım etmek olsun var mısın

7
0
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLAR:

HAYDİ SURİYELİLER: LÜBNAN''LI İLE TÜRK''Ü mukayese edin.

2
5
yanıtYanıtla
nuri:

bu video neye hizmet ediyor

6
0
yanıtYanıtla
Duhan:

dagda yetismis ayi bile bunlardan daha medeni öküz bunlar öküz

5
0
yanıtYanıtla
atakan:

videonun sagını solunu hangi aptal hangi sebeple bulanıklastırıyor.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title