Haberler

Lozan Cadde Avm Başlıyor

Lozan Cadde AVM projesi kapsamında cadde esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Türkiye’ye örnek olacak cadde AVM projesini ilçemize kazandıracağız” dedi.

Lozan Cadde AVM projesi kapsamında cadde esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, " Türkiye'ye örnek olacak cadde AVM projesini ilçemize kazandıracağız" dedi.

Atakum ilçesinde hayata geçirmeye planladığı Lozan Cadde AVM projesi öncesi son hazırlıkları tamamlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Lozan Caddesi esnaf ve vatandaşlarıyla bir araya geldi.

Atakum'da öncelikli eksiklerden bir tanesinin de markalaşmış yaşam alanlarının olmayışı olduğunu kaydeden Başkan Taşçı, bu eksiğin giderilmesi anlamında Lozan Cadde AVM projesinin önemli bir adım olduğunu kaydetti. Proje detayları hakkında bilgi veren ve fikir alışverişinde bulunan Başkan Taşçı, "Yerel esnafın güçlenmesi, markalaşmış yaşam alanlarının ortaya çıkması için proje hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu projelerden en önemlisi de Lozan Cadde AVM'dir. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek, istekleri ve beklentileri doğrultusunda hazırlanan projede düğmeye basmaya hazırız. Kısa süre sonra kapsamlı bir şekilde başlayacak ve hızlı bir program çerçevesinde şehrimizin en güzel projelerinden birisini ilçemize kazandıracağız. Türkiye'nin örnek cadde AVM'lerinden bir tanesini ilçemize kazandıracağız" şeklinde konuştu.

TAŞÇI DA ESNAF DA HEYECANLI

Lozan Cadde AVM projesinin hazırlanan görsellerini cadde esnafı ve vatandaşlarla paylaşan Başkan Taşçı, "Böylesi önemli bir projeyi hayata geçireceğimiz için heyecanlıyım. Bu bağlamda hem esnafımızdan hem de vatandaşlarımızdan aldığımız destek de beni mutlu ediyor" diye konuştu.

Projeyi sabırsızlıkla beklediklerini söyleyen esnaf Başkan Taşçı'ya teşekkür ederken, "Caddemiz böylesi bir projeyi yıllardır hak ediyordu. Bizler cadde esnafı olarak ve caddede yaşayan mahalle sakinleri sabırsızlıkla bu projenin hayata geçmesini bekliyoruz. Adıyla ve ticari hareketiyle zaten bir marka olan Lozan Caddesi, şimdi de Lozan Cadde AVM olarak ilçemizin ardından şehrimizin önemli alışveriş markası olacak" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İshak Taşçı Türkiye Atakum Lozan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title