Haberler

Löw: Şampiyon Fenerbahçe Olacak

Güncelleme:

Büyük buluşma dün gerçekleşti. Bir dönem Fenerbahçe'yi çalıştıran Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, Samandıra'da İsmail Kartal'la bir araya geldi.

"İKİ KUPAYI DA ALACAK"

İkili daha sonra Anadolu Hisarı'ndaki Uskumru restoranda yemek yedi. Boğaz'a karşı yenen yemekte Löw şampiyonluk favorisinin Fenerbahçe olduğunu belirtirken, "Heyecanlı ve çekişmeli bir yarış var. 7 haftada büyük bir mücadele yaşanacaktır. Ben İsmail'e güveniyorum. Şampiyon olacak ve iki kupayı da kaldıracak" diye konuştu.

"İYİ BİR TEKNİK DİREKTÖR OLACAĞINI BİLİYORDUM"

Futbolda her sonucun olduğunu unutmamak gerektiğini de vurgulayan Löw şunları söyledi: "Fenerbahçe son haftalara girilirken bir avantaj elde etti. Benim dualarım onlarla. Futbolda her sonuç var. Şampiyonluk olmazsa bile İsmail bu takım için en iyi ve doğru isim. Onunla dostluğumuz çok eskilere dayanıyor. O açık sözlü ve öğrenmeyi çok seven bir insan. Zamanında onun iyi bir teknik direktör olacağını fark etmiştim. Beni yanıltmadı."


Kaynak: Haberler.Com / Spor

İsmail Kartal Fenerbahçe Samandıra Almanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (14)

takvamobilWeb@haberler.com:

Hakemlerr tff yayinci kurulus hepsi fb sampuyon olsun diye calisiyorsa bunu bilmek icin löv olmaya gerek yok.eşege sorsan oda bilir

5
14
yanıtYanıtla
NasuhmobilWeb@haberler.com:

Löw kim ya

3
11
yanıtYanıtla
Jupiter:

anlaşıldı fenere gelmek istiyor

2
11
yanıtYanıtla
fdfd:

trabzona gitseydi Trabzon spor şampiyon olur derdi kesin. . .

7
6
yanıtYanıtla
kalin kafalimobilWeb@haberler.com:

Herhalde o bulusmada GS sampiyon olur diyecek hali yok adamin

4
5
yanıtYanıtla
KARAKARTAL:

FENERLİLERİN YANINDA BASKA TAKIM SAMPION OLACAK DIECEK HALI YOK :)

7
2
yanıtYanıtla
kkk:

yapılan son anketlerde balıkesirin şampiyonluğuna yüzde 90 oy verilmiş üzgünüm beyler:) üç büyükler seneyi beklesin

5
1
yanıtYanıtla
HİLMİ:

ormancı çocugu baska takım olcak diye değil ya

2
2
yanıtYanıtla
doğrucuMobil-ANDROID:

ha haaaaaaa espiri yapmayı öğrenmis.

2
1
yanıtYanıtla
SORSAN:

kaçıncı sırada olduğunu bilmez en son maçını bilmez gelmiş ahkam keser :D

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title