Haberler

'Love Letters' Adlı Tiyatro Oyunu İle 8 Ocak'da Zorlu'da!

Güncelleme:

Pulitzer Tiyatro Ödülleri'nde finale yükselen bir çok dünyaca ünlü aktör tarafından sergilenen oyun şimdi İstanbul'da gösterilecek.

Fransa'nın dünyaca ünlü iki oyuncusunu aynı sahnede buluşturan Love Letters Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde izleyiciyle buluşuyor. Pulitzer Tiyatro Ödülleri'nde finale yükselen, 30'dan fazla dile çevrilen, daha önce Elizabeth Taylor, Mel Gibson, Kathleen Turner, Sigourney Weaver ve Christopher Walken gibi aktör ve aktristlerin de sergilediği oyunu bu kez Gerard Depardieu ve Agathe Natanson sahneye taşıyor.

50 YILLIK AŞK

Fransa'nın tüm dünyada popüler olmuş önemli aktörlerinden Gerard Depardieu ve Agathe Natanson'ın sahneye taşıdığı Love Letters ilk kez Zorlu'da İstanbullularla buluşuyor. Aşkın karşı konulamayan güçlü bağını romantizm yüklü bir dille anlatan oyun, birbirlerinden ayrı geçirdikleri 50 yıl boyunca aşklarını mektuplarla ayakta tutan Andrew Makepeace ve Melissa Gardner arasındaki ilişkiyi sahneye taşıyor. İki aşığın 50 yıl boyunca kopmayan bağlarını uzun bir masanın iki ucunda birbirlerine okudukları mektuplar, notlar ve kartlarla anlatan hikayenin sonunda Andrew senatör olurken Melissa sanat hayatında aradığı başarıyı yakalayamayarak intihar ediyor. Daha önce Elizabeth Taylor, Mel Gibson, Kathleen Turner, Sigourney Weaver ve Christopher Walken gibi dünyaca ünlü aktör ve aktristler tarafından da sergilenen bu oyun aynı zamanda Paris'te halen Gerard Depardue ve Agathe Natanson tarafından da sergilenmekte. 8 Ocak'ta da Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde sanatseverlerle buluşuyor.

UZUN BİR MASANIN UCUNDAKİ 2 DEV

Romantik bir aşk hikayesini mektuplarla sahneye taşıyan Love Letters uzun bir masanın iki ucunda oyunculuğun iki devini karşı karşıya getiriyor. Oyundaki iki aşığı Fransa'nın en iyi erkek oyuncu kategorisinde Cannes, Cesar ve Golden Globe ödüllerine sahip dünyaca ünlü aktörü Gerard Depardieu ile Fransa'da Le Dîner de Cons (Salaklar Sofrası), Le Mari, Sacha Guitry'nin meşhur eseri Le Nouveau Testament (Kutsal Kitap) gibi başarı getiren pek çok oyunda sahne alan ünlü oyuncu Agathe Natanson canlandırıyor.

Yönetmen: Benoît Lavigne
Kostüm: Elisabeth Tavernier
Işıklandırma: Fabrice Kebour
Müzik: Michel Winogradoff

Tarih: 8 Ocak 2015, Perşembe
Saat: 21:00
Mekan: Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi, Ana Tiyatro
Bilet Fiyatları: 95 TL, 168 TL, 239 TL, 299 TL, 359 TL

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Elizabeth Taylor Mel Gibson İstanbul Fransa Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title