Haberler

Feyenoord'da Louis Van Gaal Sesleri

Güncelleme:

Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Louis van Gaal'ın, Dünya Kupası'nın ardından Feyenoord'un başına geçeceği iddia edildi.

Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Louis Van Gaal'ın, Dünya Kupası'nın ardından Feyenoord'un başına geçeceği iddia edildi.

Rotterdam'da yayın yapan TV Rijmond ve AD gazetesi, Feyenoord'un sezon sonunda görevinden ayrılacak olan Ronald Koeman'ın yerine Louis Van Gaal'ı düşündüğünü ve tecrübeli teknik adamın isminin hazırlanan aday listesinin ilk sıralarında yer aldığını ileri sürdüler.

Kulüple Louis van Gaal arasında bu kapsamda bazı görüşmeler yapıldığı iddiasına da yer verilen haberde, bu görüşmelerde daha çok Feyenoord'un finansal durumu ve kadronun güçlendirilmesi gibi konuların gündeme geldiği ileri sürüldü.

Feyenoord'da Louis van Gaal ismi 2011 yılında da teknik direktörlük için gündeme gelmiş ancak Rotterdam ekibi o dönem tercihini Ronald Koeman'dan yana kullanmıştı.

Brezilya'da yapılacak Dünya Kupası'ndan sonra milli takımdaki görevinden ayrılacak olan Louis van Gaal'ı, İngiltere'den bazı takımların istediği de belirtiliyor.

Kaynak: AA / Spor

Louis van Gaal Ronald Koeman Feyenoord Hollanda Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title