Haberler

    Lotus: Ekonomik Açıdan Daha Güçlüyüz

    Lotus takımı, bu sene Williams’ın yenebilecek bütçeye ve güce sahip olacaklarını; geçen seneye göre ekonomik anlamda çok daha güçlü olduklarını açıkladı.

    Geçen sene bütçesinde dramatik düşüş yaşayan ve performans anlamında da çok geride kalan Lotus bu sene Mercedes motoru ile mücadele edecek.

    Takımın CEO’su Matthew Carter “Çok fazla detaya girmeden, geçen sene ekonomimizi düzeltmeye çalışırken geçen sene bu zamanlarda çok fazla kişiyi kaybettik.”

    “Muhtemelen biraz fazla kaybettik ancak sene içerisinde tasarım ve aero ofisine yeni insanlar kattık.”

    “Aero departmanını da yeniden yapılandırdık ve o çalışmanın meyvelerini şimdi görüyoruz.”

    “Bu sene bütçemiz 2013’e göre az olsa da geçen seneyle benzer. Yeni sponsorlarımız var ancak bu araçta henüz hepsi yok. İlk yarışta araçta olacaklar.”

    “Ofisin arka planındaki çalışmalar işe yarıyor bu yüzden finansal olarak iyi görünüyoruz.”

    “Ve önemli olan şey, eğer paramız olursa direkt aracın performansını geliştirmeye harcayacağız. Geçen senelerde borç karanlığı vardı ancak şimdi direkt olarak araç için harcayabiliriz.”

    “Williams ile mücadele etmeyi ve onlara yakın olmayı umuyoruz. Çok iyimser olmak istemiyorum çünkü gerçekçi olmak önemli ancak bu sene hedefimiz takımlar şampiyonluğunda 3 ya da 4.lük.”

    “Ancak bu büyük ölçüde Red Bull’un Renault ile neler yapacaklarına, Honda’nın McLaren’de neler yapacağına ve Ferrari’ye bağlı.” dedi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Mercedes Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title