Haberler

Lotoda İkramiye 43 Milyon Euro'ya Çıktı

Almanya'da Lotoda Büyük İkramiye 43 Milyon Euro'ya Yükseldi; Son 50 Yılın En Büyük Rakamanına Ulaştı. Son 50 Yıldır Büyük İkramiye 40 Milyon Euro'nun Üzerine Çıkmamıştı.

Almanya'da lotoda büyük ikramiye 43 milyon euro'ya yükseldi; son 50 yılın en büyük rakamanına ulaştı. Son 50 yıldır büyük ikramiye 40 milyon euro'nun üzerine çıkmamıştı.

Stuttgart kentindeki “Lotto-Toto” şirketi tarafından yapılan açıklamada, Cumartesi günü yapılan çekilişte de 6 rakamla birlikte “süper rakamı” bilen olmadığı, böylece en büyük ikramiyenin Çarşamba günü yapılacak çekilişte 43 milyon Avro'ya yükseldiği bildirildi.

Açıklamada, Cumartesi günü yapılan çekilişte 10 kişinin 6 rakamı bilerek yaklaşık 600'er bin Avro aldıkları, ancak en büyük ikramiye için gerekli olan ve kuponlarda yer alan 7 rakamlı sayıların son rakamını oluşturan “süper rakamı” birlikte bilen bir kişinin olmadığı kaydedildi.

Almanya'da çarşamba ve cumartesi günlerinde yapılan loto çekilişlerinde en büyük ikramiyeyi kazanabilmek için 6 rakamın yanı sıra ayrı bir küreden 0 ve 9 arasında değişen rakamlar arasından çekilen tek bir rakamın da loto kuponlarındaki “süper rakamla” aynı olması gerekiyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title