Haberler

Loto Zengini Eşini Daha Zengin Biri için Terk Etti

Güncelleme:

İngiltere'de Loto'dan 2.3 milyon sterlin kazanan Jason Jones'u, eşi kendisinden 100 misli zengin biri için terk etti.

İngiltere'de Loto'dan 2.3 milyon sterlin kazanan Jason Jones'u, eşi kendisinden 100 misli zengin biri için terk etti. Jones'un şimdi tek dileği çok daha zengin olmak...

9 MİLYON LİRA KAZANDI

İngiltere'de yaşayan Jason ve Victoria Jones çifti, şans oyunundan büyük ikramiye kazandıktan sonra lüks yaşama rağmen evliliklerini sürdüremeyen çiftler arasında katıldı. Ancak ikiliyi ayıran paralarını nasıl harcayacakları konusu olmadı. İngiliz Daily Mail gazetesindeki habere göre Jones çifti, 2004'te evlendikten sadece bir ay sonra son kuruşlarıyla loto kuponu alıp tam 2.3 milyon sterlin (yaklaşık 9 milyon lira) kazandı. Jason işini bırakıp eşiyle birlikte gayrimenküle yatırıma başladı. Ardından 70 bin sterlinlik (270 bin lira) spor arabanın yanı sıra lüks evlerinde hayatlarına devam etti.

PARA MUTLULUK GETİRMEDİ

Ancak çok geçmeden çift, paranın kendilerine hiç mutluluk getirmediğini söyleyerek boşanma kararı aldı. Ayrılık kararında Victoria Jones'un, kocasından 100 misli zengin olan Mike Clare isimli bir işadamı ile yakınlaşmasının rol oynadığı belirtildi. 2008'de sahip olduğu şirketi 220 milyon sterline (yaklaşık 850 milyon lira) satan Clare ile Victoria'nın yasak aşklarının olduğunu Jason Jones'un açıklamaları da destekler nitelikte.

'ARTIK ÂŞIK DEĞİLİM'

Ayrılma kararını ilk önce eşinin aldığını söyleyen Jason, bunu duyduğunda biraz zamana ihtiyaçları olduğunu ve bu yüzden de Cape Verde'de baş başa tatil ayarladıklarını ifade etti. Ancak tatildeyken eşi Victoria'nın telefonunda iş adamı Mike Clare'ın mesajlarını gördüğünü ve o anda bir ilişkileri olduğunu anladığını ifade etti. Olay üzerine Victoria ile sakin bir şekilde konuşmayı tercih ederek hiç şansları olup olmadığını sorduğunu belirten Jason, "Artık bana âşık olmadığını ve ayrılmak istediğini söyledi." dedi. Ancak yine de daha zengin birine tercih edildiğini düşünen Jason, günün birinde Clare'den varlıklı olmayı arzuladığını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Daily Mail Yaşam Dünya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title