Haberler

Lost Fingers 22 Mayıs'ta İstinyePark'ta!

Güncelleme:

'İstinyePark Summer Tunes' yaz akşamlarını iyi müzikle dolduracak

İstinyePark yazın tadını müzikle dolu bir etkinlikle çıkarıyor! Mayıs ve Haziran ayı boyunca birbirinden ünlü sanatçıların sahne alacağı 'İstinyePark Summer Tunes', 22 Mayıs'ta dünyaca ünlü caz grubu Lost Fingers konseri ile başlayacak. Açıkhavada müzik keyfi yaşatacak konser dizisinde, Jozi Levi Brazil Project 29 Mayıs'ta, Pamela ise 5 Haziran'da müzik severlerle İstinyePark'ta bir araya gelecek. Yazı iyi müzikle karşılamak isteyenler, Mayıs ve Haziran ayı boyunca her Perşembe İstinyePark'ta buluşacak.

İstinyePark misafirlerine sunduğu birbirinden güzel konserlere devam ediyor. Geçen sene İstanbul'un Eylül akşamlarını açık havada müzik keyfiyle daha da güzelleştiren 'İstinyePark Tunes of September'ın ardından, bu kez 'İstinyePark Summer Tunes', birbirinden başarılı müzisyen ve grupları İstinyePark'ta bir araya getiriyor. Etkinliğin ilk konserinde Türkiye'de de büyük bir hayran kitlesine sahip olan dünyaca ünlü Lost Fingers 22 Mayıs'ta sahne alacak. Klasik pop parçalarını kendilerine has çizgiyle yorumlayan 3'lü, enerjik caz performanslarıyla konsere katılanlara, müthiş bir yaz mevsimini müjdeleyen unutulmaz anlar yaşatacaklar.

Mayıs'ın son 2 haftası ve Haziran ayı boyunca her Perşembe gerçekleşecek 'İstinyePark Summer Tunes' kapsamında, 29 Mayıs'taki ikinci konserde ise samba, pagode gibi Brezilya müziğinin en güzel örneklerini sunan Jozi Levi Brazil Project, kıpır kıpır bir yazın gelişini kutlamak isteyenlerle buluşacak. Etkinliğin netleşen üçüncü konserinde ise Türk rock müziğinin güçlü sesi Pamela birbirinden hareketli ve coşkulu şarkılarıyla 5 Haziran'da müzikseverlerle bu kez İstinyePark'ta bir araya gelecek.

Her Perşembe, haftasonu coşkusu yaşamak isteyenler İstinyePark'ta!

Dünyaca ünlü şanatçıların performansları eşliğinde açıkhavada müzik dinleyerek haftasonu coşkusu yaşayacağınız; neşeli, rahat ve eğlenceli vakit geçireceğiniz Summer Tunes için İstinyePark'ın Facebook sayfası üzerinden yapılacak yarışmaları kazanan şanslı ziyaretçileri, konser günü İstinyePark'ta sürprizler bekliyor olacak. Yazın enerjisini ve sıcaklığını daha da güçlü hissedeceğiniz müzik performanslarıyla her Perşembe İstinyePark Markalar Sokağı'nda müzik severlerle buluşacak olan Summer Tunes konserleri, Türkiye'nin ve dünyanın ünlü yıldızlarını ağırlamaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title