Haberler

LÖSEV Ürünleri Morhipo.com'da

Güncelleme:

morhipo.com, Paylaş"Tık" sayfası altında yer alan LÖSEV butiğine yeni ürünler eklendi.

morhipo.com'un sivil toplum kuruluşları ile sosyal duyarlılığa sahip tüketicileri buluşturan Paylaş"Tık" sayfası altında yer alan LÖSEV butiğine yeni ürünler eklendi. Butikte; Beren Saat, Cemil İpekçi, Tülin Şahin, Deniz Ünaldı ve Açelya Akkoyun tarafından LÖSEV için tasarlanan bez bebeklerin yanı sıra Lösev annelerinin hazırladığı bebekler, kupalar, oyuncaklar, bebek çorapları ve magnetler satışa sunuluyor. Ayrıca ünlülerin fotoğraflarından oluşan "Benim Yılım Benim Kahramanım" 2013 yılı takvimini de satın almak mümkün. Satışlardan elde edilecek gelirin tamamı LÖSEV'e bağışlanıyor.

Paylaş"Tık" sayfası ile sivil toplum kuruluşlarının yürüttüğü sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlayan morhipo.com, LÖSEV anneleri tarafından tamamen el emeği ile yapılan ürünleri satışa sunarak hastalıkla mücadele eden miniklere destek oluyor.

Lösev ürünleri ile birlikte Çağatay Ulusoy, Meryem Uzerli, Burak Özçivit gibi ünlü isimlerin lösemili çocuklarla poz verdiği "Benim Yılım Benim Kahramanım" 2013 yılı takvimi ve Beren Saat, Cemil İpekçi, Tülin Şahin, Deniz Ünaldı ve Açelya Akkoyun'un Lösev için özel olarak tasarladığı bebekler de sitede satışa sunuluyor. Morhipo.com LÖSEV butiğindeki ürünlerden satın alarak, lösemili çocukların tedavisine katkıda bulunabilirsiniz. Bu butiğin satışlarından elde edilen gelirin tamamı Lösev'e aktarılarak, lösemi hastası çocukların tedavisine katkıda bulunuluyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cemil İpekçi Şahin Deniz Beren Saat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title