Haberler

Lösev Sofralara Bereket Götürmeye Devam Ediyor

Lösemili Çocuklar Vakfı ülke genelinde kayıtlı 18.000'i aşkın lösemi ve kanser hastası çocuk ve onların imkanları kısıtlı aileleri için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Vakfa kayıtlı lösemili ve kanserli çocukların eğitimini sağlamak, ailelere bilgilendirici kurs ve seminerler düzenlemek ve kansere karşı toplumsal bilinç yaratmak için çalışan LÖSEV, giyecekten yiyeceğe, yakacaktan mobilyaya ailelerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yıl boyunca Türkiye genelinde yardımlarını iletmeye devam ediyor.

Kurban bağışlarınızla sofralara bereket götürüyoruz. 12 ay boyunca gerçekleştirdiğimiz et ve et ürünleri dağıtımlarını büyük bir heyecanla sürdürüyoruz.

LÖSEV yıl boyunca binlerce gıda kolisini Türkiye'nin dört bir yanındaki ailelerine ulaştırmayı hedefliyor. Hafta boyunca yapacağımız dağıtımla birlikte Türkiye genelinde LÖSEV'e kayıtlı lösemili ve kanserli çocuklarımız ve ailelerine BANVİT'in destekleriyle et ve et ürünlerinden oluşan kolileri ulaştıracak. LÖSEV yarın sabah saat 10'da Kocasinan Belediyesi Nikah Salonu'nda proteine ihtiyacı olan ve kan değerlerinin düşmemesi için kırmızı et tüketmek zorunda olan lösemili çocukların ailelerine kırmızı et paketi dağıtımında bulunacak. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title