Haberler

Lösev İyilikler Tır'ı Konya'da İyilik Saçtı

Lösemili Çocuklar Vakfı’nın (LÖSEV) "Anadolu’ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı Projesi" kapsamında oluşturulan İyilikler TIR’ı Konya’ya geldi.

Lösemili Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV) "Anadolu'ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı Projesi" kapsamında oluşturulan İyilikler TIR'ı Konya'ya geldi.

Şehirdeki bir alışveriş merkezi önünde konuşlandırılan TIR'daki, giyim, tekstil, gıda, kırtasiye, oyuncak gibi eşyalar ile et, kuru gıda gibi temel ihtiyaç malzemeleri lösemili çocuklara ve ailelerine dağıtıldı. LÖSEV Sosyal Hizmetler Yönetmeni Arzu Tuna, yaptığı açıklamada, proje kapsamında Türkiye'nin dört bir yanında ihtiyaç sahibi lösemili ailelere yardımları ulaştırdıklarını söyledi. TIR'larda gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak ve kırmızı et yardımlarının LÖSEV'e kayıtlı aileler için hazır bulunduğunu lösemi tedavisinde ise, protein ağırlıklı beslenmenin önemini vurgulayan Tuna, "Çocuklarımız 12 ay boyunca taze et ve et ürünleriyle beslenmelerini sağlıyoruz. Bağışçılarımız sayesinde ihtiyaç sahibi ailelerimizin et tüketmesini, LÖSANTE Lösemili Çocuklar hastanemizde ise, ailelerimizden tek bir kuruş bile harcatmadan iyileşmelerini ve hayat bulmalarını sağlıyoruz" diye konuştu.

Halkla İlişkiler Yönetmeni Macide Ercan ise, LÖSEV'in son beş yıldır vatandaşlar tarafından en beğenilen ve güvenilen sivil toplum örgütü seçildiğini hatırlatarak, "Yüzde 92 başarıya ulaşmış Lösemili Çocuklar Hastanesi, Okulu, LÖSEV Köyü ve Onkoloji Kenti ile artık lösemi değil çocuklarımız kazanıyor" dedi.

Ercan, Kurban Bayramı'nda da LÖSEV'e vekalet yoluyla kurbanların dini usullere uygun olarak kestirilebileceğini ifade ederek, yapılan bağışlarla kanserle mücadele eden çocukların hayatlarına dokunulabileceğini belirtti. LÖSEV İyilikler TIR'ının yarın ki mutluluk durağının Mersin olduğunu söyleyen Ercan, "İsteyen vatandaşlarımız, yardım ulaştırdığımız illerde tırımızı gördükleri noktada bağışlarını iletebilir ve lösemili çocuklarımıza yardım elini uzatabilirler" ifadelerini kullandı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title