Haberler

Lösev'in "İyilikler Tırı" Afyonkarahisar'da

Lösemili Çocuklar Vakfı'nca (LÖSEV) "Anadolu'ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı Projesi" kapsamında oluşturulan "İyilikler Tırı", Afyonkarahisar'a geldi.

Lösemili Çocuklar Vakfı'nca (LÖSEV) "Anadolu'ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı Projesi" kapsamında oluşturulan "İyilikler Tırı", Afyonkarahisar'a geldi.

Afyonkarahisar Anıt Park önünde konuşlandırılan tırda, gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak, kuru gıda ve kırmızı et gibi yardım malzemeleri lösemili çocuklar ile ailelerine dağıtıldı.

LÖSEV Basın Yönetmeni Burç Tuna, proje kapsamında Türkiye'nin dört bir yanında ihtiyacı olan lösemeli ailelere yardımları ulaştıracaklarını söyledi.

Anadolu'nun yollarında köylere kadar ulaşmanın ve oradaki lösemeli çocukları güldürmenin mutluluğunu yaşayacaklarını belirten Tuna, "Tırımızda gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak ve kırmızı et yardımlarımız LÖSEV'e kayıtlı lösemeli çocuklarımız ve aileleri için hazır bulunacak. Ailelerimiz yardımlarımız içinden ihtiyaçlarına göre gönüllerince seçerek alabilecek olmanın mutluğunu yaşayacaklar. İlinizde LÖSEV iyilikler tırını gördüğünüz noktaya siz de bağışlarınızı iletebilir, lösemili bir çocuğa yardım elinizi uzatabilirsiniz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title