Haberler

Lösev'in "İyilikler Tırı" Adana'da

Lösemili Çocuklar Vakfının (LÖSEV) "Anadolu'ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı Projesi" kapsamında oluşturulan "İyilikler Tırı", Adana'ya geldi.

Lösemili Çocuklar Vakfının (LÖSEV) "Anadolu'ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı Projesi" kapsamında oluşturulan "İyilikler Tırı", Adana'ya geldi.

İstasyon Meydanı'nda konuşlandırılan tırdaki, gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak, kırmızı et, kuru gıda gibi malzemeler lösemili çocuklara ve ailelerine dağıtıldı.

LÖSEV Sosyal Hizmetler Akdeniz Bölgesi Sorumlusu Bengisu Dörtkardeş, gazetecilere, proje kapsamında Türkiye'nin dört bir yanında ihtiyaç sahibi lösemili ailelere yardım ulaştırdıklarını söyledi.

Anadolu'da köylere kadar ulaşıp, lösemili çocukları güldürmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Dörtkardeş, "Ailelerimiz, yardım malzemelerinden ihtiyaçlarına göre seçebiliyor. Tırımız 2012'den bu yana 66 ilde 7 bin 594 aileye iyiliklerini ulaştırmış ve zorlu savaşlarında miniklerimizi yalnız bırakmamıştır. Kentte LÖSEV iyilikler tırını gördüğünüz noktaya siz de bağışlarınızı iletebilir, lösemili bir çocuğa yardım eli uzatabilirsiniz" dedi.

Dörtkardeş, tırın Adana'dan sonraki duraklarının Konya ve Eskişehir olacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title