Haberler

Lösev'in Annelerine 8 Mart'a Özel Şirince Gezisi

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), çocuklarının tedavileri boyunca her türlü zorluğa göğüs geren fedakar anneler için, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde İzmir’in Selçuk ilçesine bağlı Şirince’ye gezi düzenleyecek.

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), çocuklarının tedavileri boyunca her türlü zorluğa göğüs geren fedakar anneler için, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı Şirince'ye gezi düzenleyecek.

Ankara'da bulunan ve tüm Türkiye'deki lösemi hastası çocukların tamamen ücretsiz tedavi hizmeti aldığı Lösemili Çocuklar Hastanesi'nde (LÖSANTE) tedavi gören çocukların anneleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü, Selçuk ilçesine bağlı Şirince'ye düzenlenecek geziyle kutlayacak. Fedakar anneler, düzenlenecek geziyle kentin tarihi ve turizm alanlarını gezecek.

Geziye, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV)'nın başta Ankara merkez ofisi olmak üzere, İzmir, İstanbul, Bursa ve Antalya şubeleri ile çeşitli illerden de onlarca annenin ve çalışanların geziye katılması bekleniyor. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title