Haberler

Lösev'den Hastane Projesi

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Bursa Şubesi, yıpratıcı tedavi sürecinden geçen çocuklara ve ailelerine moral amaçlı iftar yemeği düzenledi.

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Bursa Şubesi, yıpratıcı tedavi sürecinden geçen çocuklara ve ailelerine moral amaçlı iftar yemeği düzenledi. LÖSEV Bursa Koordinatörü Füsun Emecan Özcan, ilerleyen dönemlerde Bursa için hastane projesi düşündüklerini söyledi.

LÖSEV 'in ülke genelinde 30 ayrı ilde düzenlediği iftarların Bursa'daki organizasyonu Merinos Gölpark Sosyal Tesisleri'nde, Bursa Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda gerçekleştirildi. Yemeğe LÖSEV'e kayıtlı çocuk ve yetişkin hastalarla birlikte yaklaşık 300 kişi katıldı. İl koordinatörü Füsun Emecan Özcan'ın organizasyondan bahsettiği konuşma ile başlayan programda oruçlar, İl müftü Yardımcısı Yusuf Çelik'in okuduğu iftar duasının ardından açıldı.

Lösemili çocuklar ve ailelerine bir nebze olsun moral verebilmek için böyle bir etkinliğe imza atıklarını dile getiren Füsun Emecan Özcan, "Bu akşam Bursa'daki ailelerimizin iftar yemeğini düzenliyoruz. Ramazan boyunca da tüm Türkiye'de binlerce ailemizi bir araya getirdik. Renkli içerikte bir programa imza attık. Hem çocuklarımız için hem de ailelerimizin huzurla oruçlarını açabilmeleri için keyifli bir iftar yemeği veriyoruz" dedi.

İlerleyen dönemde Bursa için bir hastane projesi düşündüklerini de açıklayan Özcan, "LÖSEV'e kayıtlı 16 bini aşkın lösemili çocuk ve ailesi için durmadan çalışıyoruz. Sadece Ramazan'da değil yılın her günü ailelerimizin yanındayız. Gıdadan giysiye, kırtasiyeden oyuncağa yüzlerce ihtiyaç malzemesi bulunan yardım kolilerini ulaştırmaya devam ediyoruz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Merinos Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title