Haberler

Lösev'de Mezuniyet Heyecanı

Lösemiyi yenen ilk ve ortaokul öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Ezer: "Bir çocuğun lösemi hastalığını geçirdikten sonra bu kadar akıllı, bu kadar hafızalı ve bu kadar kabiliyetli olabileceğini ancak böyle görebilirdik.

Lösemili Çocuklar Vakfının (LÖSEV) ilk ve ortaokul öğrencileri mezuniyet sevincini yaşadı.

LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Ezer, Akün Sahnesi'ndeki mezuniyet töreninde, "Bir çocuğun lösemi hastalığını geçirdikten sonra bu kadar akıllı, bu kadar hafızalı ve bu kadar kabiliyetli olabileceğini ancak böyle görebilirdik. Keşke bütün televizyon kanalları bunu canlı yayınlayabilseydi ve Türkiye'de nasıl bir aydınlık doğduğunu görebilseydi" dedi.

LÖSEV'in kuruluşunda 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in desteğiyle vakfa bir bina tahsis edildiğini hatırlatan Ezer, o binanın da hastane yapılarak bugün yüzlerce çocuğun ücretsiz iyileştirilmesine vesile olduğunu belirtti.

Ezer, törenin yapıldığı Emekli Sandığına ait binanın da lösemili çocuklara verilmesini temenni ederek, böylece vakfın daha fazla aydın çocuk yetiştirebileceğini vurguladı.

Mezun olan öğrencileri kutlayan ve başarılarının devamını dileyen Ezer, dereceye girenlere diplomalarını verdi.

Törende anaokulu, ilköğretim ve ortaokul öğrencileri,  dans gösterileri ve piyes sundu. - Ankara

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title