Haberler

Lösev'de Bayram Telaşı

LÖSEV ailesine iletilen yardımlar Bursa’da da dur durak bilmeden sürüyor.

LÖSEV ailesine iletilen yardımlar Bursa'da da dur durak bilmeden sürüyor. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Bursa'da da LÖSEV'e kayıtlı yaklaşık 250 ailenin yüzü hazırlanan bayram kolileri sayesinde gülecek.

Aileler arasında düzenlenmesi planlanan bayramlaşma için de şimdiden çocuklara verilecek bayram hediyeleri ve diğer hazırlıklar tamamlanırken, Tüm Türkiye'de olduğu gibi Bursa'da da LÖSEV'e kayıtlı yaklaşık 250 ailenin yüzü hazırlanan bayram kolileri sayesinde gülecek. LÖSEV Bursa Koordinatörü Füsun Emecan Özcan yaptığı açıklamada, "Tüm ailelerimizin gece gündüz demeden yanlarındayız. Bu kanser ile bir savaştır. LÖSEV onları bu savaşta asla yalnız bırakmayacak. Bu yardımlar bağışçılarımızın, destekçi kurum ve kuruluşlarımızın katkıları ile sağlanıyor. Ailelerimiz sadece ramazan ayında değil, yılın her günü en güzel dualarını gönderiyor. Biz de onlara teşekkür ediyoruz" dedi.

"SAKIN KANMAYIN"

Sayıları 16 bini aşan hastasına yardımlar ileten LÖSEV'in asla sokakta para toplamayacağını ifade eden Özcan, "Para ile gazete ve dergi de satmaz. Evinize, işyerinize gelerek bağış istemez. Kendilerini acındırarak sizi sömüren kişileri 155 Polis İmdat veya LÖSEV telefonlarından haber veriniz ve yakalatınız" diye uyarıda bulunarak böyle kişi ve keşilere asla kanılmamasını istedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title