Haberler

Lösemiyle Yolculuk" Projesi

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) İstanbul Şubesince, "Lösemiyle Yolculuk" projesi kapsamında yeni tanı almış çocukların aileleri ve yetişkin kanser hastalarına danışmanlık hizmeti verildi.

Şişli'de bir otelde düzenlenen toplantıda, yeni hastalık teşhisi konulan çocukların aileleri ve yetişkin kanser hastalarından oluşan bir grup katıldı.

Toplantıda konuşan LÖSEV Marmara Bölge Koordinatörü Zühal Ön, lösemi hastalığının belirtileri ve tedavi süreci hakkında bilgilendirme yaptıklarını söyledi.

Vakfın çalışmaları, yardımları ve deneyimleri konusunda bilgi veren ve löseminin tedavi edilebilir bir hastalık olduğuna dikkati çeken Ön, şunları kaydetti:

"Yaptığımız çalışmalarda bunun en güzel örneklerini görüyoruz ve bundan dolayı mutluluk duyuyoruz. Bu güzel örnekler, lösemi hastası çocuklar ve gençlerimiz için büyük bir umut ve örnek teşkil etmektedir. Bu mücadele sabır ve özen isteyen bir dönem. Çalışmalarımızda bizlere destek olduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyoruz."

Diyetisyen Gizem Şeber, lösemi ve kanser tedavisinde beslenmenin önemi ve beslenme alışkanlıkları gibi konularda bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

Aile içi iletişim konusunda sunum yapan psikolog İlkem Coşkun da anne-çocuk arasındaki ilişki, babanın çocuğa yaklaşımı ve bu hastalıkla mücadelede toplumun tepkilerine karşı güçlü olarak yola devam edebilme konularına değindi.

Coşkun, sunumu sonunda ailelerin hastalıkla ilgili sorularını yanıtladı.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Marmara Şişli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title