Haberler

Lösemili Minik Onur'un, Bir Saatlik Polis Olma Sevinci

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Lösemi hastası 5 yaşındaki Onur'un hastane odasında polis kıyafeti giyerken görüntüleri Onur'un polis arabasında detay görüntüleri Onur'un annesi ile röportaj Lösemili minik Onur'un, bir saatlik polis olma sevinci Hemşire annesinin de görevli olduğu hematoloji servisinde tedavi gören 5 yaşındaki lösemi hastası Onur Aydoğmuş'un polis olma hayali, 1 saatliğine de olsa gerçekleşti Polis üniformasını giyince büyük sevinç yaşayan minik Onur, tur attığı hastane bahçesinde ekiplere "suçluları yakalayın" talimatı verdi, siren çalıp, çakar yaktı Hemşire annesinin de görev yaptığı çocuk hematolojisi servisinde tedavi gören 5 yaşındaki lösemi hastası Onur Aydoğmuş'un polislik hayali, 1 saatliğine gerçek oldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Lösemi hastası 5 yaşındaki Onur'un hastane odasında polis kıyafeti giyerken görüntüleri

Onur'un polis arabasında detay görüntüleri

Onur'un annesi ile röportaj Lösemili minik Onur'un, bir saatlik polis olma sevinci

Hemşire annesinin de görevli olduğu hematoloji servisinde tedavi gören 5 yaşındaki lösemi hastası Onur Aydoğmuş'un polis olma hayali, 1 saatliğine de olsa gerçekleşti

Polis üniformasını giyince büyük sevinç yaşayan minik Onur, tur attığı hastane bahçesinde ekiplere "suçluları yakalayın" talimatı verdi, siren çalıp, çakar yaktı

Hemşire annesinin de görev yaptığı çocuk hematolojisi servisinde tedavi gören 5 yaşındaki lösemi hastası Onur Aydoğmuş'un polislik hayali, 1 saatliğine gerçek oldu. Polis üniformasını giyince büyük sevinç yaşayan Onur, hastane bahçesinde tur attığı ekip aracında polislere talimatlar yağdırdı, büyüyünce polis olacağını söyledi.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Hematoloji Bölümü hemşirelerinden Nuray Aydoğmuş'un, 8 ay önce rahatsızlanan oğlu Onur'un da lösemi hastası olduğu ortaya çıktı. Aydoğmuş, görevli olduğu servise yatırdığı oğlunun tedavisiyle diğer lösemili çocuklar gibi ilgilenmeye başladı.

Oyun oynarken hep polis olmak isteyen Onur'un bu arzusu, anne Aydoğmuş ve aynı serviste görevli meslektaşı polis eşi Gülay Çolak Kızılırmak'ın dikkatini çekti.

Onur'a sürpriz yapmak isteyen Gülay hemşirenin durumu aktardığı polis eşi, İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'nın özel kalem müdüründen yardım talebinde bulundu. Uzunkaya, minik Onur'un hayalinin kısa bir süre de olsa gerçekleştirilmesi talimatını verdi.

Doktorundan izin alınan Onur'a, özel hazırlanan yunus timi üniforması giydirildi. İzinle 1 saatliğine hastane bahçesine çıkarılan ve kapıda bekleyen iki motosikletli yunus timi ile bir ekip aracını görünce heyecanlanan Onur, kendisini karşılayan polislere selam verdi.

Daha sonra ekip otosuna bindirilen Onur, eşlik eden polisler ile hastane bahçesinde tur attı. Elindeki telsiz ile ekiplere direktifler veren ve polis aracının ışıklarını yakarak siren çalan Onur, suçluların yakalanması için talimatlar da yağdırdı.

"Büyüdüğümde polis olacağım"

Yunus timlerinin motosikletine de binen Onur Aydoğmuş, "Büyüdüğümde polis olacağım." dedi.

Anne Nuray Aydoğmuş da Onur'un 2 yaşından beri polis olma hayali bulunduğunu belirterek, "Oynadığı her oyunda kendisini polis yerine koyuyordu. Servisteki mesai arkadaşlarımdan Gülay hemşire 'Onur ne olmak istiyorsun gerçekten?' diye sorunca polis olmak istediğini söyledi. O da kendisine sürpriz yapacağını belirtince çok sevindi." diye konuştu.

Oğlu için uygun ilik bulunmasını beklediklerini vurgulayan Aydoğmuş, büyük sevinç yaşatan mesai arkadaşı ile İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'ya teşekkür etti. Aydoğmuş, şu ifadeleri kullandı:

"Bugün çok duygulandım. Onur için olduğu kadar benim için de mutluluk verici bir sürpriz oldu. Servisteki çocuklara öz çocuğumuza bakar gibi bakıyoruz. Şimdi onların içinde benim oğlum da var. Bu bir anne için hayli güç bir durum. Dünyadaki en güçlü insanlar bu lösemili çocukların anneleridir diye düşünüyorum. Benim başıma da geldi işte. Bir ara 'tam iyileşti, hastalığı atlattı' derken yine nüksetti hastalık. Şimdi uygun ilik bekliyoruz. Hayatta herhalde bu bekleyişten daha büyük bir acı yoktur."

Tedavinin 8 aydır kesintisiz devam ettiğini belirten Aydoğmuş, "Ücretsiz izin alsam maddi durumumuz el vermez. Kanser hastalarının tedavi sürecinde ebeveynlere verilen 6 aylık raporlu izin hakkı biraz daha uzatılsa iyi olur çünkü bu çocuklara hassas bir bakım gerekiyor, ilgilenilmediğinde ise hayati risk taşıyorlar." diye konuştu.

Onur'un, bir kamu kurumunda memur olarak çalışan görme engelli babası 33 yaşındaki Ali Aydoğmuş da oğlunun isteğinin gerçekleştirilmesi nedeniyle yetkililere teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ege Üniversitesi Aydoğmuş İzmir Gülay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title