Haberler

Lösemili Çocuklar, Dinozorlarla Buluştu

LÖSEV'in organizasyonunda Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen toplam 30 lösemili çocuk, Kemer ilçesindeki dinozor temalı Dino Park'ı gezdi.

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), 13. Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla, 30 lösemili çocuğa dinozor temalı Dino Park'ı gezdirdi.

LÖSEV, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen toplam 30 lösemili çocuğu, Kemer ilçesine bağlı Göynük Mahallesi'ndeki dinozor temalı Dino Park'a götürdü. 13. Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla, Avrupa'nın en büyük temalı parkı Dino Park'a gelen lösemili çocuklar, parktaki maket dinozorlar arasında bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Dino Park'taki oyun alanlarında da eğlenen çocuklar, gönüllerince oyun oynadı.

Lösemili çocuklar daha sonra Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile Kemer Olbia Park'ta düzenlenen yemekte bir araya geldi. LÖSEV Kurumsal İletişim Sorumlusu Seda Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası'nın 13'üncüsünü kutladıklarını belirterek, haftanın tüm dünyada LÖSEV önderliğinde kutlandığını söyledi.

Türkiye'nin çeşitli illerinden toplam 30 lösemili çocukla Antalya'da bir araya geldiklerine değinen Şahin, "Lösemili ve kanserli çocuklar uzun ve engebeli yoldan geçiyorlar. Bu süreçte onları biraz daha rahatlatmak ve mutlu etmek için etkinlikler yapıyoruz. Tedavisini tamamlamış çocukların arasında hiç deniz görmeyen ve tatile çıkmayanlar var. Bu gezi onlar için bir moral oldu. Hepsinin yüzünde bir mutluluk olduğunu görebiliyoruz" dedi.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ise çocukların geleceğin yatırımları olduğunu ifade ederek, lösemili çocukların gezmeye, seyahat etmeye ve morale ihtiyaçlarının olduğunu belirtti.

Kemer Belediyesi'nin sosyal bir belediye olduğuna dikkat çeken Gül, lösemili çocuklarla bir arada olmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Gül, ayrıca Akdeniz Belediyeler Birliğine aday olduklarının da müjdesini verdi.

Lösemili çocuklar daha sonra Antalya'da yunus gösterisi izlemek için ilçeden ayrıldı. - Antalya

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Gül Antalya Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title