Haberler

Lösemi Hastası Sümeyye Karnesini Evinde Aldı

Lösemi hastası Sümeyye karnesini evinde aldı- Sivas'ın Hafik ilçesinde lösemi hastalığı nedeniyle okula gidemeyen Sümeyye Koçak'a karnesini İlçe Jandarma Komutanı Akgümüş ile Milli Eğitim Müdürü Özdemir verdi - Sivas'ın Hafik ilçesinde lösemi hastalığı nedeniyle okula gidemeyen ve evde eğitim hizmetinden faydalanan 11 yaşındaki Sümeyye Koçak, karne heyecanını evinde yaşadı.

Lösemi hastası Sümeyye karnesini evinde aldı- Sivas'ın Hafik ilçesinde lösemi hastalığı nedeniyle okula gidemeyen Sümeyye Koçak'a karnesini İlçe Jandarma Komutanı Akgümüş ile Milli Eğitim Müdürü Özdemir verdi - Sivas'ın Hafik ilçesinde lösemi hastalığı nedeniyle okula gidemeyen ve evde eğitim hizmetinden faydalanan 11 yaşındaki Sümeyye Koçak, karne heyecanını evinde yaşadı.Hafik Jandarma Komutanı Üsteğmen Adem Akgümüş, Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Özdemir ve Adem Yavuz Yatılı Bölge Ortaokulu öğretmenleri, lösemi hastalığı nedeniyle okula gidemeyen ve 2 yıldır evde eğitim hizmetlerinden faydalanan Sümeyye Koçak'ı, Yenimahalle'deki evinde ziyaret etti. Akgümüş ve Özdemir, evinde karnesini verdikleri Adem Yavuz Yatılı Bölge Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Koçak'ın sevincine ortak oldu. Koçak'a teşekkür belgesini veren Akgümüş, başarılarının devamını diledi. Koçak ise karne heyecanına ortak olan üsteğmen Akgümüş ve öğretmenlerine teşekkür ederek, "Öğretmenlerime bana verdikleri emekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bugün teşekkür belgesiyle karnemi almanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi. Matematik öğretmeni Gülcihan Ödek de Koçak'ın başarılı bir öğrenci olduğunu söyleyerek, "Sümeyye'nin karnesini evine getirdik. Üç öğretmen arkadaşımla Sümeyye'ye evinde ders vermeye çalışıyoruz. Sümeyye'nin başarısı ailesini ve bizleri çok mutlu etti" diye konuştu. Öte yandan Hafik Kaymakamı Adbullah Özadalı, ilçedeki okullarda karne dağıtım törenine katıldı. -

Kaynak: AA / Güncel

Bünyamin Özdemir Sivas Hafik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title