Haberler

Lösemi Hastası Ali'nin "Adaş" Hayali Gerçek Oldu

Acıbadem Adana Hastanesi’nde lösemi tedavisi gören Ali Avcı’nın, Adana Demirsporlu adaşı Ali Tandoğan’la tanışma hayali, hastane yönetimi ve doktorlar tarafından gerçekleştirildi.

Acıbadem Adana Hastanesi'nde lösemi tedavisi gören Ali Avcı'nın, Adana Demirsporlu adaşı Ali Tandoğan'la tanışma hayali, hastane yönetimi ve doktorlar tarafından gerçekleştirildi.

Acıbadem Adana Hastanesi, 2-8 Kasım Lösemi Haftası nedeniyle hastanede bir dizi etkinlikler düzenledi. Hastane yönetimi ve doktor lösemi haftasında tedavi gören çocuk hastaların moralini yükseltmek, motivasyonlarını sağlamak için bir haftalık çeşitli etkinlikler hazırlayarak 2-8 Kasım Lösemi Haftasını "Mutlu Çocuklar Haftası" olarak kutladı. Hematoloji Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Bülent Antmen ve Klinik Psikolog Göksu Telmaç önderliğinde düzenlenen etkinliklerde palyaço gösterileri, animasyon filmi gösterimi yapıldı. Çocukların yaptığı kitap ayracı, bez bebek, poster çeşitli süsler için bir sergi açıldı.

HAYALİ GERÇEK OLDU

Bu etkinlikler, düzenlenirken uzun süredir hastanede lösemi tedavisi gören Ali Avcı (13) Adana Demirspor fanatiği olduğunu, futbolcular içinde de adaşı Ali Tandoğan'ı çok sevdiğini ve hayalinin onunla tanışmak olduğunu Antmen ve Telmaç'a söyledi. Bunun üzerine Antmen ve Telmaç hemen Adana Demirspor yönetimi ve futbolcularla irtibata geçti. Yapılan görüşme sonucunda hem diğer futbolcular hem de Tandoğan hastanede lösemili çocuklarla birlikte olmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.

ALİ'YE ADAŞ SÜPRİZİ

Antmen ve Telmaç bu durumu Avcı'dan gizleyerek ona süpriz yaptı. Tandoğan ve arkadaşları hastaneye gelerek lösemi servisini ziyaret etti. Avcı karşısında hem hayranı olduğu Tandoğan'ı hem de diğer futbolcuları görünce çok mutlu oldu. Avcı, hayatının en mutlu gününü yaşadığını belirterek, "Hala hayal mi gerçek mi anlamadım. Ama hayalim gerçek oldu. Bundan daha güzel mutluluk olamaz" dilerek Tandoğan ile bol bol fotoğraf çektirip sohbet etti. Tandoğan ise bir çocuğu mutlu etmenin kendilerini de sevindirdiğini söyleyerek, "İnşallah bizim ziyaretimiz çocuklara biraz daha moral olur da en kısa sürede iyileşirler" diye konuştu.

Hastaneye Tandoğan ile birlikte gelen Adana Demirsporlu futbolcular Oğuzhan Aynaoğlu, Özgür Can Özcan, Mesut Sonat, Hurşud Meriç ve Cumali Bişi diğer lösemili çocukları da unutmadı. Futbolcular o çocukları da ziyaret edip onlara hediye verip moral depoladı. Çocuklar futbolcuların kendilerini ziyaret etmesinden çok mutlu oldu. Çocukların bu mutluluğunu gören Telmaç, "Bir dahaki buluşma Adana Demirspor maçına" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adana Demirspor Ali Tandoğan Göksu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title