Haberler

    Jessica Alba: 'Türkiye çok güzel, kıymetini bilin'

    Güncelleme:

    Dünyanın en güzel kadınlarından biri olan Hollywood yıldızı Jesica Alba kendisi ile yapılan bir röportajında; "Türkiye çok güzel bir ülke, ülkenizin güzelliğine sahip çıkın." dedi.

    FHM'den Maxim'e, GQ'dan People dergisine 'en güzel' listelerinde hep o ismi görüyoruz, üstelik 2001'den beri. O, Jessica Alba. İki çocuk annesi Hollywood yıldızı Alba, aynı zamanda kârı 1 milyar doları geçen Honest Company'nin de sahibi. Peki Jessica Alba'dan neler öğrenebiliriz?

    Sizi 'en seksi kadın' seçmeyen bir dergi kalmadı herhalde… Bu ' Jessica Alba seksapeli' nasıl yakalanır?

    Güzelliğin, seksapelin tek bir tanımı yoktur. Kişiden kişiye değişir. Çok farklı beden tipleri 'güzel, seksi' olarak tanımlanabiliyor günümüzde. Kıvrımlı olan da var, çok zayıf olan da. Ama güzel ve seksi olarak tanımlanan kadınların ortak özelliği özgüvenleri… Kendinize güvenin. Bir kadın bir odaya girince, varlığını herkese hissettirmeli. O zaman ideal güzelliğe ulaşırsınız.

    Özgüven de önemli ama Jessica Alba kalçası diye bir tanımlama var literatürde… Bunu elde etmek için ne yapmalıyız peki? Sabah akşam spor salonuna mı gitmeliyiz?

    Yani… Ben haftada en az iki gün spor yapıyorum. Fırsatım olursa, bunu dörde çıkarmaya çalışıyorum. Arkadaşlarımla grup derslerine gidiyorum, özellikle bisiklet ve yoga derslerine. Ağırlık da çalışıyorum. Spor yapmayı seviyorum, külfet gibi gelmiyor bu yüzden.

    Tarzınızı nasıl tanımlarsınız? Dolabınızda en çok neler var?

    Los Angeles kızıyım, bohem ve rahat şeyleri giymeyi seviyorum. Ama işkadını da olduğum için daha şehirli bir yanım da var. Bu ikisini birleştiriyorum: İş kıyafetleri ve sokak tarzını birlikte kullanmayı seviyorum. Mesela bol bir pantolonu blazer ceket, tişört ve spor ayakkabıyla birlikte kullanıyorum. ya da 'kurumsal' bir elbisenin altına spor ayakkabı giyiyorum…

    Kilit parça hep spor ayakkabı galiba…

    Mecburiyetten… Spor ayakkabı modası ayaklarımı esaretten kurtardı. Ofisim çok katlı, bir aşağı bir yukarı in çık, ayaklarım mahvoluyordu. İyi oldu bu trend, rahat….

    Peki bu ışıldayan cildinizin sırrı ne?

    İşin sırrı temizlik. Üşenmiyorum, her gece makyajımı temizliyorum. Her gün temizliyorum. Braun'un Face Spa'sı bunun için ideal. Lazer yöntemiyle de vücudumu tüm gereksiz tüylerden arındırdım, herkese de tavsiye ederim. Süper görünüyor. Geceleri nemlendirici ve göz kremi kullanmadan yatmam. Güneş koruyucu nemlendiriciler tercih ediyorum. Kendi markamın ürünlerini kullanıyorum: 'Honest Beauty'nin Younger Face Deep Hydration Cream, Magic Balm, Hydrating Mist ve Everything Prime'ı tavsiye ederim. Gerçi Türkiye'de henüz satılmıyor ama yeni pazarlar arayarak Honest Company'nin uluslararası başarı elde etmesi için atılımlarım var. Ürünlerimiz çok iyi ve kaliteli, dünyadaki herkesin onları denemesini istiyorum.

    Hazır bu konuya gelmişken, 'Honest Company' ile bir imparatorluk kurdunuz. Yıllık karınız 1 milyar dolar… Nasıl başardınız?

    "Bir imparatorluk kurayım" diye düşünmedim. Durumdan vazife çıkardım diyebilirim aslında…. Daha yeni anne olmuştum, çocuğum için sağlıklı ürünler arıyordum. Bilinçli bir tüketiciyim ve kremden deterjana, bebek bezine kullandığım ürünlerin hepsinin içeriğine bakarım. Sonuçta, bebeklerimizin sağlığımızdan daha önemli hiçbir şey yok. Ürünleri incelerken sağlıklı, kaliteli, etkili ve hesaplı ürünlerin piyasada olmadığını gördüm. Bebek beziyle, deterjanla başladık, şimdi tampondan kozmetiğe farklı alanlarda ürünlerimiz var. Ve dediğiniz gibi işler iyi gidiyor. Çünkü insanlara güvenebilecekleri, en sağlıklı malzemelerden üretilen ve içeriğini açıkça sunduğumuz ürünler sunuyoruz.



    Milyar dolarlık şirket sahibi Hollywood yıldızı bir anne olarak, hayattaki en büyük başarı olarak neyi görüyorsunuz?

    Yazarı unuttunuz o listede. Kitap da yazdım. Evet, kartvizitimde pek çok şey var. Ama ben sadece elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Üstelik kendimi çok zorlamadan. Sadece işe tüm zekamı ve kalbimi koyarak… Kendinize hedefler koyun ve tüm çabanızı buna yatırın, siz de başarabilirsiniz.

    İki çocuk annesisiniz… Onlara verebileceğiniz en iyi tavsiye ne olur?

    Şu anda çok mutlular, rahatlar, kelebek gibiler. Bu ruh hallerini her zaman korumalarını isterim. Ben küçükken çok ciddiydim, hayata erken atılmanın getirisi olarak çabuk olgunlaştım. Şimdilerde daha rahatım. ve bu insana bir iç huzur veriyor. Çocuklarım için isteyebileceğim en önemli şey bu huzur…

    Daha önce sizi Türkiye'de ağırlamıştık… Son dönemdeki olayları da göz önüne alarak buradaki hayranlarınıza vermek istediğiniz bir mesaj var mı?

    İstanbul'u çok seviyorum, harika bir zaman geçirmiştim, yemekler de süperdi. Düşününce kentin kültürel mirası inanılmaz zengin. Binbir çeşit diyebileceğim, farklı farklı insanlar var. ve bu insanlar 'bir' olarak, birlik olarak yaşıyorlar. Harika bir şey bu. Ne kadar kıymetli bir şeye sahip olduğunuzu bilin ve ülkenizin güzelliğine sahip çıkın. Çünkü Türkiye gerçekten özel bir yer.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Jessica Alba Los Angeles İstanbul Türkiye Magazin Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title