Haberler

Lokum Gibi Bayramlar

Geçmiş yıllarda bayram ziyaretlerine gelen misafirlere limon kolonyası ve lokum, ardından da tatlı ikram edilirdi.

Seyidoğlu, taze lokumun damakta bıraktığı tadı başka şeyde bulamayanlar için farklı lokum çeşitleri hazırlıyor. Gelen misafirlerinize ikram etmek, kapıya bayramlaşmaya gelen çocuklara vermek ya da ziyarete giderken götürmek için Seyidoğlu'nun lokum çeşitlerinden birini seçebilirsiniz.

Seyidoğlu 1952'den bu yana kaliteden ödün vermeyen lezzetiyle ve uygun fiyatıyla en güzel bayram hediyeliklerin hazırlıyor. Geleneksel Türk lezzeti lokum, eşsiz Seyidoğlu kıvamıyla günümüze taşınıyor. Seyidoğlu, zengin ürün yelpazesindeki lokum çeşitleriyle bayram ziyaretleri için farklı seçenekler sunuyor. Seyidoğlu, Antep Fıstıklı, Bademli, Duble Fıstıklı, Karışık, Fındıklı ve Sade lokum çeşitleriyle damaklara bayram ettiriyor…

Lezzeti ve kalitesiyle insanı cezbeden Seyidoğlu lokum çeşitlerinin bayram ziyaretinize keyif katmasını istiyorsanız klasik ve ekspres mağazalarına uğramanız yeterli.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title