Haberler

L. Moskova, Fenerbahçe Maçı İçin İstanbul'a Rus Polislerle Gelecek

Güncelleme:

Rusya İçişleri Bakanlığı'nda görev yapan yetkili, Türkiye'den gelen "Rus polisler maçta yardımcı olsun" talebine olumlu yanıt verdiklerini belirtti.

Rusya İçişleri Bakanlığı'ndan bir yetkili, Rus polisinin İstanbul'da Fenerbahçe ile Lokomotiv Moskova arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçında görev yapacağını açıkladı.

Rus ajansı TASS'a konuşan yetkili, Rus polisinin 16 Şubat'ta Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak karşılaşmada güvenlik ve düzenin sağlanmasına yardımcı olacağını ifade etti.

"TÜRKİYE TALEP ETTİ"

Rus polislerin İstanbul'da görev yapması konusunda Türk emniyetinden gelen talebe olumlu yanıt verdiklerini kaydeden yetkili, bu alanda büyük deneyime sahip Moskova polisinin Kadıköy'e gönderileceğini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi 2. turunda eşleşen Fenerbahçe ve Lokomotiv Moskova, ilk maçı 16 Şubat'ta İstanbul'da, rövanşı ise 25 Şubat'ta Moskova'da oynayacak.

"HALKLA SAVAŞMAYA GİTMİYORUZ"

Lokomotiv Moskova'nın orta saha futbolcusu Dmitriy Tarasov, daha önce yaptığı açıklamada, "İstanbul'a halkla savaşmaya gitmiyoruz" demişti.

(Sputnik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

İçişleri Bakanlığı Lokomotiv Moskova İstanbul Rusya Spor Haberler

500

Yorumlar (119)

TÜRK:

Rövanş maçınada TÜRK polisi gidecek mi ?

47
3
yanıtYanıtla
AdamMobil-ANDROID:

Arkadaslar dünya bizden böyle korkuyor. bizimle savaşmak için 10 ülke birleşmesi lazım ama biraz yoruluruz sadece sonuç heryer Ayyıldız.

32
6
yanıtYanıtla
ASİLTURKMobil-IOS:

BOYLE BİR SACMALİK NERDE GORULMUS

29
3
yanıtYanıtla
apo:

Terorit turkiye katil akp

11
19
yanıtYanıtla
ZEPLİN:

HEE ÖYLEYİZ NE OLMUŞ. SENİDE GEBERTECEZ HAZIR OL.

yanıt6
yanıt4
Orhan:

Apo sen ilk once hatsiz yazmayi ogren de gel, analfabetmisin nesin?

yanıt1
yanıt0
pozitif:

yav arkadaş neyı paylaşamıyoruz yaaa dogduk yaşıycaz olucez sag sol akp chp yok dınlı dınsız entel dantel solcu sağcı hepımız ınsanız hayvanlar kadar olamıyoruz yazıklar olsun hepımızıe bır düşmanlıktır bı kındır gıdıyo herkes satlı bomba şu olumlu dünyada herkes saygılı sevgılı olsa mutlu olsa ya se

29
0
yanıtYanıtla
çetin:

bence öyle birşey yapmalıkı iki taraf seyırcısı türkiye rusya futbol severler iki tarafada ders verecek nıtelikte bizler düşman olamayız demesi lazım onu dilerim allah tan

23
2
yanıtYanıtla
Mert:

Türk vatandaşı olarak bizim rus vatandaşlarıyla bir sorunumuz yok. milletleri bu hale getiren üst düzey yöneticilerin uygulamaları maalesef endişe yaratıyor hep böyle olmuştur tarih boyunca.

24
0
yanıtYanıtla
heheeeMobil-ANDROID:

haydi amedspora yaptiklsrinizi bunlarada yapin.. sikar diimiiii;) yazik...

4
20
yanıtYanıtla
Tüm 119 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title