Haberler

Lokomotiv Moskova Futbolcuları Maça Metroyla Gittiler

Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile aynı grupta yer alan Lokomotiv Moskova, Sporting Lizbon ile oynadığı maç öncesi trafiğe takılınca metroyu kullanmak zorunda kaldı.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Beşiktaş ile aynı grupta bulunan Lokomotiv Moskova, evinde ağırlayacağı Sporting Lizbon karşılaşmasına trafikte sıkışınca metro ile gitmek zorunda kaldı.

ÇAREYİ METRODA BULDULAR

Takım tesislerinin bulunduğu Bakovka'dan takım otobüsü ile yola çıkan Lokomotiv Moskovalı oyuncular iş çıkışı Moskova trafiğine takılınca çareyi metro ile stada gitmekte buldular.

BOL BOL SELFIE ÇEKTİLER

Futbolcular metroda bol bol selfie çektiler. Moskovalıların şaşkın bakışları arasında metroda seyahat eden yıldız futbolcular bu ilginç deneyimi yaşarken, ortaya da renkli görüntüler çıktı.

AKSİLİĞE RAĞMEN MAÇA YETİŞTİLER

Bu beklenmeyen aksiliğe rağmen maça yetişen Lokomotivli futbolcular Sporting Lizbon karşısında 5. dakikada 1-0 öne geçmelerine rağmen karşılaşmadan 4 - 2 mağlup ayrılarak liderlik koltuğunu aynı grupta bulunan temsilcimiz Beşiktaş'a kaptırdılar.

INTER MAÇINDA DA BENZERİ YAŞANMIŞTI

Hatırlanacağı üzere 2006 yılında Spartak Moskova'da Avrupa Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında konuk ettiği İnter maçına metroyu kullanarak yetişebilmişti.



Kaynak: Haberler.com / Spor

Lokomotiv Moskova Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

yiğido:

Uçakla götüreydiniz. Ha pardon düştü degil mi.

37
12
yanıtYanıtla
Batuhan:

Niye onlar insan değilmi azda halkın çektiği eziyeti onlar görsün

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title