Haberler

Lokman Hekim Van Hastanesi'nden İlk Yardım Semineri

Özel Lokman Hekim Van Hastanesi, ilde görev yapan öğretmen, öğrenci ve velilere ilk yardım semineri verdi.

Van'ın İpekyolu, Tuşba ve Edremit ilçelerinde bulunan okullarda görev yapan öğretmenlere, velilere ve öğrencilere yönelik verilen ilk yardım semineri, İmam Hatip Anadolu Lisesi'nin konferans salonunda yapıldı. Anestezi Uzmanı Ali Eman tarafından verilen seminer öncesi bir konuşma yapan Özel Lokman Hekim Van Hastanesi Müdürü Sezen Budak, yoğun ilgiden dolayı memnun olduklarını söyledi. Budak, "Seminerin amacı Lokman Hekim Hastaneler Grubu adına sosyal sorumluluk anlamında değerli velilerimize, öğretmenlerimize ve geleceğimiz olan sevgili öğrencilerimize ilk yardımın önemini vurgulamak ve nasıl yapıldığıyla ilgili eğitim vermekti. Bu bağlamda uzman doktorumuz Sayın Ali Eman bize yardımcı oldu. Katılım da çok güzeldi. Ben faydalı olduğunu düşünüyorum. Bundan sonra da bu gibi çalışmalarımız ve farklı eğitimlerimize devam edeceğiz" dedi.

Lokman Hekim Van Hastanesi Kurumsal İlişkilerden Sorumlu ve Halkla İlişkiler Sorumlusu İmren Taş ise, seminer için destek veren İl Milli Eğitim Müdürü ve çalışanlarına, okul müdürlerine, öğretmenlere, velilere ve öğrencilere teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından Ali Eman tarafından seminer verildi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İpekyolu Edremit Tuşba Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title