Haberler

Lokantadaki Cinayetle İlgili Gözaltına Alınan Genç Serbest

Samsun’da bir kişinin kız arkadaşı ile lokantada yemek yerken tabancayla vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili tutuklanan kişinin yanında bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan genç mahkemece serbest bırakıldı.

Samsun'da bir kişinin kız arkadaşı ile lokantada yemek yerken tabancayla vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili tutuklanan kişinin yanında bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan genç mahkemece serbest bırakıldı.

Olay, Canik ilçesinin Karşıyaka Mahallesi'ndeki bir lokantanın balkon kısmında meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, lokantaya gelen 17 yaşındaki A.A., kız arkadaşı ile yemek yiyen Umut Şimşek'e tabancayla ateş açarak öldürmüş, olaydan sonra yakalanan saldırgan çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olay sırasında lokantaya A.A. ile birlikte gelip daha sonra kaçan 22 yaşındaki O.G.'yi "cinayete iştirak" suçundan gözaltına aldı.

Sorgusu tamamlanan O.G., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren O.G. serbest bırakıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karşıyaka Canik 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title