Haberler

    Logitech Uzaktan Kumanda ile Evinizi İdare Edin

    Gelecek senelerde çok büyüme gösterecek ev otomasyon pazarına Logitech de Harmony Living Home sistemi ile katılıyor.

    Gelecek senelerde çok büyüme gösterecek ev otomasyon pazarına Logitech de Harmony Living Home sistemi ile katılıyor.

    Bu aralar tüm büyük teknoloji markaları, yakın geleceğin en önemli pazarlaından biri olacak olan ev otomasyon sistemlerinin bir yerlerine yerleştirmeye çalışıyor. Bu alanda en büyük oyuncular son zamanlarda HomeKit ile oyuna katılan Apple ve bir süredir gözüne kestirdiği SmartThings firmasını satın alan Samsung. Ama Logitech de pazarın ucundan pay istiyor.

    Logitech markasının akıllı uzaktan kumanda serisi Harmony için artık yeni bir teknoloji var. "Harmony Living Home" ürünleri ile uzaktan kumandaları tüm ev otomasyonu sistemleri için idare merkezi olarak kullanmak mümkün. Logitech Harmony Living Home ile 6,000 markadan 270,000 ürün bağlanıp idare edilebiliyor.

    Sistemin kalbinde "Harmony Home Hub" isimli merkez bağlantı aparatı yatıyor. Diğer tüm cihazlarla Wi-Fi, Bluetooth, USB, RF veya kızılötesi ile bağlanabiliyor ve evdeki akıllı lambaları, TV ve müzik setlerini, otomatik perdeleri, kapı kilitlerini, akıllı klimaları ve benzeri her şeyi idare edebiliyor.

    Beraberinde isterseniz renkli ekranlı "Harmony Ultimate Home" uzaktan kumandayı veya ekransız daha basit tasarımlı "Harmony Home Control" kumandayı alabilirsiniz. Eğer sistemi sadece akıllı telefon, tablet veya bilgisayardan kullanmak istiyorsanız, kumanda almadan sadece merkez üniteyi de satın alabiliyorsunuz. Logitech Harmony Living Home ürünlerinin tamamını web sitesinden görebilir ve ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

    Logitech firması sadece çok başarılı uzaktan kumanda cihazları yapmıyor, bu linkteki Logitech G502 Proteus Core oyuncu mouse ürünü de bir harika mesela.

    The post Logitech Uzaktan Kumanda ile Evinizi İdare Edin appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Logitech Samsung Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title