Haberler

    Lizard Squad Şimdi de Malezya Havayolları'nı Hack'ledi

    Zaten son zamanlarda kötü günler geçiren şirket, bir de hacker'larla uğraşmak zorunda kaldı.

    Mahmut Saral - -

    Son zamanlarda gerçekleştirdiği saldırılarla adından sıklıkla söz ettiren hacker grubu Lizard Squad, yine boş durmadı ve bu kez Malezya Havayolları'nın resmi web sitesini bir süreliğine hack'ledi. Hacker'lar, birkaç saat boyunca işlem yapamayan siteye "404 - Plane Not Found (Uçak bulunamadı). Hacked by Lizard Squad - Official Cyber Caliphate." Yazdı. "Uçak bulunamadı" ibaresinden kasıt, geçtiğimiz sene kaybolan ve bulunamayan Malezya Havayollarına ait uçak olsa gerek.


    Malezya Havayolları'nın Facebook hesabından yapılan açıklamada, sitenin yeniden düzenlendiği ve hiçbir bilginin çalınmadığı bilgisi verildi. Hacker grup ise, elde ettikleri verileri yakın zamanda paylaşacaklarını iddia ediyor.


    Lizard Squad, Sony ve Microsoft gibi firmaların yanında Destiny ve Call of Duty gibi oyunların online sunucularına da saldırılar düzelemişti. Son kurbanı da şimdilik Malezya Havayolları olarak görünüyor. Bakalım yeni saldırılar olacak mı...



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Malezya Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title