Haberler

Lıverpool'u Özel Tim Koruyor

UEFA Avrupa Ligi’nde bu akşam Beşiktaş’a konuk olacak olan Liverpool, konakladığı otelin önünde özel tim ekipleri tarafından korunuyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam Beşiktaş'a konuk olacak olan Liverpool, konakladığı otelin önünde özel tim ekipleri tarafından korunuyor.

İngiliz ekibi, UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş maçında bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Beşiktaş'a konuk olacak. Anfield Road'da oynanan ilk maçta siyah-beyazlı ekibi 1-0 mağlup etmeyi başaran İngiliz temsilcisi, rövanş mücadelesi öncesi konakladığı otelde maç saatini bekliyor.

ÖZEL TİM KORUYOR

Beşiktaş taraftarlarının gece geç saatlerde, Liverpool takımının konakladığı otel önünde araçlarıyla korna çalıp, misafir takım aleyhine tezahüratlarda bulunmasının ardından güvenlik güçleri de harekete geçti. İngiliz ekibinin Bağcılar'da konakladığı otelin önüne gelen özel tim ekipleri, silahlı şekilde bekleyişini sürdürüyor.

STADA GİDİŞTE ÖZEL ÖNLEM

Konuk ekibin maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na gidişi sırasında ise güvenlik güçleri üst düzey önlem alacak. Saat 18.00 sıralarında stadyuma gitmek için otelden çıkması beklenen Liverpool kafilesinin geçiş güzergahlarında çok sayıda polis ekibinin görev yapacağı belirtildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Atatürk Olimpiyat Stadyumu Liverpool Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title