Haberler

Liverpool Manchester United Maçının Golleri (M.United Acımadı)

Güncelleme:

Liverpool Manchester United maç özeti ve golleri. Liverpool evinde ağırladığı ezeli rakibi Manchester United'a 2-1 kaybetti. Juan Mata'nın yıldızlaştığı maçın geniş özet görüntüleri ve maçın tüm detayları..

Liverpool Manchester United maç özeti ve Anfield Arena'da oynanan maçın golleri. İngiltere'de ezeli rakipler Liverpool Manchester United karşı karşıya geldi. Anfield Arena'da oynanan mücadeleyi Kırmızı Şeytanlar Manchester United 2-1 kazandı. Maça hızlı başlayan taraf Manchester United oldu. Manu'da Juan Mata savunmanın arkasına atılan topa iyi hareketlendi ve kalecinin sağından topu Liverpool ağlarına gönderdi (1-0)

KAPTAN İLK YARIYI TAMAMLAYAMADI

Liverpool Manchester United mücadelesinin ilk yarısı tamamlanmak üzereyken Steven Gerrard rakibine yaptığı hareket sonrasında direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Karşılaşmanın hakemi Gerrard'ın bu hareketini doğrudan rakibe müdahale olarak değerlendirdi ve Liverpool kaptanını saha kenarına gönderdi.

JUAN MATA'DAN JENERİK GOL

Manchester United Liverpool karşısında farkı ikiye çıkaran golü yine Juan Mata ile buldu. Ceza sahası yayının hemen önünden Di Maria'nın Juan Mata'ya gönderdiği topu voleyle ağlara gönderen Juan Mata kariyerinin en güzel gollerinden birine imza attı.

Kızıl Derbinin Kazananı: Manchester United!

LİVERPOOL FARKI BİRE İNDİRDİ

Liverpool Manchester kalesinde Sturridge ile bulduğu golle skoru 2-1 yaptı. Sturridge ceza sahası içinde sağ çaprazdan yaptığı vuruşla kaleciyi kapattığı köşeden avladı. Ancak bu gol ev sahibi takıma yeterli olmadı ve Liverpool Manchester United mücadelesini kazanan taraf Manchester ekibi oldu.

MÜCADELENİN GENİŞ ÖZETİ

MAÇTAN NOTLAR..

Maçın ikinci yarısında oyuna alınan Steven Gerrard, 40 saniye geçmeden kırmızı kartla oyundan atıldı.

karşılaşmaya etkili başlayan Manchester United, henü 14. dakidada Juan Mata'nın muhteşem golüyle 1-0 öne geçti.

Orta sahada topla buluşan Herrera'nın ara pasında topla buluşan Mata, dar açıdan güzel bir gole imza attı.

Manchester United'ın golüyle birlikte oyunda tempo düştü. Devrenin sonlarına doğru ev sahibi ekip Lallana ile gole çok yaklaştı ama genç oyuncu yakın mesafeden topu dışarı vurdu.

Kalan dakikalarda gol olmayınca Manchester United, soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle giren taraf oldu.

KAPTAN ŞOKE ETTİ!

Maçın başında yedek kulübesinde yer alan Gerrard, ikinci yarı başlamadan Adam Lallana'nın yerine oyuna girdi.

Karşılaşmanın 46. dakikasında Herrera'nın sert müdahalesinin ardından rakibinin ayağına basan Gerrard, Martkin Atkinson tarafından direk kırmızı kartla cezalandırıldı.

Liverpool'un 10 kişi kalmasıyla baskılı oyunu sürdüren Manchester United, ikinci golünü de Mata kaydetti.

Oyuna ikinci yarıda giren Di Maria'nın 59. dakikada attığı muhteşem ortaya Vole vuran Mata takımının ve kendisinin ikinci golüne imza attı.

LIVERPOOL UMUTLANDI

2-0 geriye düşen Liverpool'da son haftaların dolcü ismi Sturridge bu maçta da sahaneye çıktı.

Dakikalar 69'u gösterdiğinde orta sahada yaptığı baskıyla topu kazanan Coutinho'nun ara pasında topla buluşan Sturridge, dar açıdan farkı bire indirdi. 1-2

Kalan dakikalarda Liverpool baskılı oynamasına rağmen Manchester United'da Wayne Rooney, 90+3'te kazanılan penaltıyı gole çeviremeyince Kırmızı Şeytanlar 2-1 sahadan galip ayrıldı.

Manchester United, Liverpool'un 13 maçlık yenilmezlik serisine bu maçtla birlikte son verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Manchester United Steven Gerrard Juan Mata Liverpool Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title