Haberler

    Liverpool'da Panik! "Beşiktaş mı? Asla"

    UEFA Avrupa Ligi'nde Tottenham'ı yenerek ikinci tura yükselen Beşiktaş'ın muhtelem rakipleri arasında yer alan Liverpool'da panik var.

    Bu sezon yer aldığı bütün kulvarlarda lider konumda bulunan Kara Kartal, Liverpool’u korkuttu. Beşiktaş’ın 2007’nin rövanşını almak için ikinci turda karşılaşmak istediği İngiliz ekibinin taraftarları, olası rakipler arasında temsilcimizi en son sıraya yazdı.

    UEFA Avrupa Ligi’nde yarın yapılacak kura çekiminin ardından belli olacak ikinci tur eşleşmeleri öncesinde Siyah-Beyazlı camianın rakip olarak Liverpool’u istemesi, İngiliz ekibin cephesinde büyük yankı uyandırdı. Şampiyonlar Ligi’nde 6 Kasım 2007 tarihinde Anfield Road’da 8-0’lık skorla yendikleri Beşiktaş’ın, son dönemde ligde ve Avrupa’da büyük çıkış yaşamasından dolayı bu eşleşmeye sıcak bakmayan taraftarlar, forumlarda yaptıkları tahminlerde diğer takımlara yöneldi. Kara Kartal’ın bu sezon diğer Ada ekipleri; Arsenal ve Tottenham’la oynadığı maçları göz önünde bulunduran İngiliz futbolseverler, Feyenoord veya Club Brugge’le oynamaları halinde çeyrek final şanslarının daha fazla artacağı görüşünde birleşti. İrlandalı menacer Brendan Rodgers yönetiminde bu sezon ligde 9’uncu sırada bulunan Liverpool, Şampiyonlar Ligi’nde son maçında Basel’le 1-1 berabere kalıp Avrupa Ligi’ne katılım biletini son maçta güçlükle alabilmişti.

    ‘Bizim için fark etmez Liverpool olsun!’


    Siyah-Beyazlı takımda kurayla ilgili olarak açıklamada bulunan Cenk Tosun, Liverpool’a sıcak baktıklarını belirtmişti. Genç golcü, “Taraftarımız, sıradaki rakibimizin Liverpool olmasını istiyor. Onlar da istiyorsa rakibin kim olacağı fark etmez. En iyi şekilde hazırlanıp ve kazanmayı sürdürerek

    kupada yolumuza devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullanarak muhtemel rakiplerine mesaj göndermişti.

    Fanatik

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Liverpool Tottenham Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Sarıyer'de taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title