Haberler

Little Caesars Çorlu'da

Türkiye'de başta nefis kenar olmak üzere pizza sektöründeki pek çok yeniliğin mucidi Little Caesars, geçen sene başlattığı büyüme hamlesine devam ediyor.

Türkiye'de başta nefis kenar olmak üzere pizza sektöründeki pek çok yeniliğin mucidi Little Caesars, geçen sene başlattığı büyüme hamlesine devam ediyor. Şu anda sayısı 80'e yaklaşan bir zincir ile tüketicilerle buluşan Little Caesars, son olarak Çorlu şubesini açtı.

Çorlu'da yapılan özel bir tören ile Çorlulara 'merhaba' diyen Little Caesars, ilk günden pizza severlerden de tam not aldı.

Açılışta konuşma yapan Little Caesars Türkiye Pazarlama Direktörü Serhan Algım, "Şu anda İstanbul, Ankara, İzmir, Bodrum, Marmaris, Bursa ve Kocaeli'nde tüketicilerle buluşuyoruz. Dünyanın en hızlı büyüyen franchise zinciri olarak bu sene faaliyet gösterdiğimiz mevcut illerin dışında Tekirdağ, Edirne, Adapazarı, Eskişehir, Adana ve Antalya'da yeni şubeler açmayı hedefliyoruz. Geçtiğimiz yıla kadar şubelerimizin 4'te 1'i franchisee'lerimiz tarafından işletilirken; şimdi aramıza yeni katılan franchiseeler ile yüzde 65'ı franchise, yüzde 35'ı da şirket şubeleri olarak işletiliyor. Çorlu hedef illerimiz arasında öncelik verdiğimiz bir lokasyon idi. Yeni açılan şubemiz ile bugün ailemiz daha da büyüdü" dedi.

Little Caesars'ın Çorlu'da büyük bir ilgi ile karşılandığını anlatan Algım, "Trakya'nın kalbi konumundaki Çorlu, Little Caesars için bu bölgede atılan ilk adım. Bu nedenle yeni şubemiz büyük önem taşıyor. Çorluların lezzetlerimizi beğeneceğinden şimdiden eminiz" dedi.

"Little Caesars Türkiye olarak büyüyen bir sektörün yıldızı parlak, başarılı oyuncularından biri olmaktan mutluluk duyuyoruz" diyen Algım; "Little Caesars Türkiye olarak biz de 2014'te çok önemli başarılara imza attık. Bir önceki yıla göre satış alanında yüzde 32'lik bir büyüme sergiledik. Tüm dünyadaki Little Caesars'lar arasında en çok satış yapan 5 ülkeden biri olduk. Şirket olarak 2015 yılında yüzde 20'nin üzerinde bir büyüme ile satış ve şubeleşme alanında yakaladığımız başarıyı devam ettirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Trakya Bölgesindeki potansiyele dikkat çeken Little Caesars İş Geliştirme Müdürü Barış Tamer Memiş "Çorlu, bizim için Trakya'ya açılan ilk kapımız. Trakya'daki potansiyeli yüksek şehirlere Çorlu sayesinde ulaşabileceğimizi düşünüyoruz. Bu nedenle bizim için köprü vazifesi görüyor. Edirne, Tekirdağ, Çanakkale, Çerkezköy ve Lüleburgaz bu bölgede ulaşmak istediğimiz diğer şehirler, hedefimiz Little Caesars lezzetini bu şehirlere de ulaştırmak" dedi.

Little Caesars Türkiye, kampanyaları ve ürünleri hakkında ayrıntılı bilgiye www.littlecaesars.com.tr ve www.facebook.com/LittleCaesarsTR adreslerinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Little Caesars Tekirdağ Türkiye Çorlu Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title