Haberler

Little Caesars Artık Mersin'de

Dünyanın en hızlı büyüyen franchise zinciri Little Caesars, Akdeniz Bölgesi'ndeki ilk şubesini Mersin Mezitli'de açtı.

Dünyanın en hızlı büyüyen franchise zinciri Little Caesars, Akdeniz Bölgesi'ndeki ilk şubesini Mersin Mezitli'de açtı. Düzenlenen açılış törenine Mersin Milletvekilleri Fikri Sağlar ve Hüseyin Çamak, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Fuat Oğuzcan, Mezitli İlçe Emniyet Müdürü Kılıç Arslan ile CHP İl Başkanı Abdullah Özyiğit'in yanı sıra çok sayıda yerel ve mülki idareci de katıldı.

Türkiye'de başta nefis kenar olmak üzere pizza sektöründeki pek çok yeniliğin mucidi Little Caesars, geçen sene başlattığı büyüme hamlesini Mersin ile devam ettirdi. Şu anda yaklaşık 80 şube ile İstanbul, Ankara, İzmir, Bodrum, Marmaris, Bursa, Çorlu ve Kocaeli'nde tüketicilerle buluşan Little Caesars, şube ağına son olarak Mersin'i ekledi.

Little Caesars'ın Mersin Mezitli Şubesi için düzenlenen açılış törenine Mersin Milletvekilleri Fikri Sağlar ve Hüseyin Çamak, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Fuat Oğuzcan, Mezitli İlçe Emniyet Müdürü Kılıç Arslan ve CHP İl Başkanı Abdullah Özyiğit ile şehrin önde gelen yerel ve mülki idarecilerinin yanı sıra Little Caesars Türkiye Genel Müdürü Banu Arıduru ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Akdeniz Bölgesi'ndeki ilk şubesini Mezitli'de Mersinlilerle buluşturan Little Caesars, ilk günden pizza severlerden büyük ilgi gördü.

Açılış kurdelesinin kesilmesi ardından bir konuşma yapan Little Caesars Türkiye Genel Müdürü Banu Arıduru, "İstanbul, Ankara, İzmir, Bodrum, Marmaris, Bursa, Çorlu ve Kocaeli'nde faaliyet gösteren şube ağımıza Mersin'i de eklediğimiz için çok mutluyuz. Bu sene farklı şehirlerde tüketicilerle buluşmak için çalışıyoruz. Yeni açılacak şubelerimiz için yaklaşık 4 milyon dolarlık bir yatırım yapmayı planlıyoruz. Mevcut illerin dışında Tekirdağ, Edirne, Adapazarı, Eskişehir, Adana ve Antalya'da yeni şubeler açmayı hedefliyoruz. Mersin öncelik verdiğimiz lokasyonlardan biri idi. Little Caesars'ın en önemli özelliği günlük taze hamur ile ürettiği pizzalarının lezzetidir. Little Caesars lezzetlerini Mersinlerin seveceğinden eminiz" dedi.

"ABD'de yarım asır önce kurulan ve Türkiye'de 1996'dan bu yana Çelebi Holding güvencesi altında faaliyet gösteren Little Caesars'ın son iki yıldır çok başarılı bir büyüme grafiği çizdiğini anlatan Arıduru, "Geçen yıl önemli başarılara imza attık. Bir önceki yıla göre satış alanında yüzde 32'lik bir büyüme sergiledik. Tüm dünyadaki Little Caesars'lar arasında en çok satış yapan 5 ülkeden biri olduk. Şirket olarak 2015 yılında yüzde 20'nin üzerinde bir büyüme ile satış ve şubeleşme alanında yakaladığımız başarıyı devam ettirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Açılışa katılan CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak, "Little Caesars'ı Amerika'da karı-koca kurup bir dünya markası haline getirmiş. Bizim de ekonomiyi geliştirebilmek için böyle markalar yaratmamız gerekiyor. Mezitli de gelişmeye ve marka olmaya hazır bir kent. Little Caesars gibi markaların burada şube açması hem Mezitli'nin marka değerini artırıyor, hem de Mersinli gençlere iş olanağı yaratıyor" diyerek işletmecilere başarılar diledi.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise, "Little Caesars, Mersin'de Mezitli gibi doğru bir yere yatırım yaptı. Mezitli olarak marka şehir olmak istiyoruz. Bir şehirde ne kadar uluslararası marka varsa o şehir o kadar markalaşır. Bu açılışın diğer markalara da örnek olmasını diliyoruz. İnanıyorum ki bu tür yatırımlar arttıkça Mezitli gelecekte markaların şehri ve marka şehir olacaktır. Mezitli'de Little Caesars şubesini açan yatırımcı arkadaşlarımız Salih Şanlı ve ortağına da bir teşekkür borçluyuz. Kendilerine bol kazançlar diliyorum" dedi.

Little Caesars Türkiye'nin franchise fırsatları ve lezzetleri hakkında ayrıntılı bilgiye www.littlecaesars.com.tr ve www.facebook.com/LittleCaesarsTR adreslerinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Little Caesars Akdeniz Türkiye Mezitli Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title