Haberler

Liselilerin Döner Bıçaklı Kavgası Güvenlik Kamerasında

Güncelleme:

Marmaris'te kız arkadaş konusunda çıktığı öne sürülen tartışmada bir grup lise öğrencisi döner bıçağı, tekme ve yumrukla kavga etti.

Dün akşam okullarından çıktıktan sonra toplanan 30 kadar lise öğrencisi, Kemeraltı Mahallesi'ndeki Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi arkasında bulunan çıkmaz sokakta konuşmaya başladı.

KONUŞMA BİR ANDA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Konuşma, bir anda tartışma ve küfürleşmeye, ardından da yumruklu tekmeli kavgaya döndü. Çevredeki esnaf, kavgayı ayırmaya çalıştı. Sonuç alınamayınca polisten yardım istendi.


POLİS GELMEDEN KAÇTILAR, SONRA TEKRAR BULUŞTULAR

Bunu öğrenen öğrenciler, hızla kaçarak sokaklara dağıldı. Sevk edilen polis ekibi, kimseyi bulamayınca bölgeden uzaklaştı.


KAVGAYA DÖNER BIÇAĞI DA KARIŞTI

Yarım saat sonra bu sefer ilk buluştukları yerin iki sokak ilerisindeki 99 Sokak'ta bir araya gelen liseliler tekrar kavgaya başladı. Bu sefer kavgada, döner bıçağı da kullanıldı. Araya girenlerin müdahalesiyle öğrenciler dağıtılarak uzaklaştırıldı.

Kavgada ölen ya da yaralanan olmadı. Bu kavga da çevredeki güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Marmaris Belediyesi Kemeraltı 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (21)

alevi zaza:

Madem kavga için yanıp tutşuyonuz gidin guneydoğuda teroristlerle kapışın da bir işe yarayın..

10
0
yanıtYanıtla
urfalı:

YİYİN BİRBİRİNİZİ. . . . ÜLKENİN YÜZDE 51 ''İ BÖYLE MAL ANKETLER GÖSTERİYOR

6
1
yanıtYanıtla
Eren:

Bunlarda buyuyup adam baba olucak ya yazik bunlarla evlenen kadinlara.

7
0
yanıtYanıtla
imam:

dindar yeni gençliğimiz bumu akp

3
3
yanıtYanıtla
pulse:

1997 yılında ortaokula gidiyordum. . öğretmenle daha asil ve daha çok sahipleniyordu öğrencilerini. . ve inanın sınıfa öğretmen girdiğinde çıt çıkmazdı. . içimizde bir korku vardı her zaman. . şimdiki öğrencilere bakıyorum çok üzülüyorum. . bu ülke bunlara emanet olacaksa vay halimize diyorum. . yazıklar olsun bizi bu hale getirenlere. !!!!

5
0
yanıtYanıtla
Sıvacı:

Kardeşim kız yüzünden bırakın şu kavgaları devlette şu karma eğitimi kaldirmali artık kızlar ayrı erkekler ayrı okusun.

2
2
yanıtYanıtla
besiktasliAdinizi Yazin:

valla o yasta kim kavga etmedigi olur genclikde

3
1
yanıtYanıtla
as:

akp. nın. yetıştırdıği. gençlerde. hayir. gelmez. şu. hale. bak.

0
3
yanıtYanıtla
anadoluMobil-ANDROID:

birbirinizi bıçaklayacağınıza nusaybin gidin

3
0
yanıtYanıtla
konya:

marmaris marmaris vay vay vay

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title