Haberler

Liseliler Sordu, Başkan Çağırıcı Cevapladı

Bağcılar’da okuyan lise öğrencileriyle düzenlenen programda bir araya gelen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Bağcılar'da okuyan lise öğrencileriyle düzenlenen programda bir araya gelen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Çağırıcı, "Bağcılar'ı bir okul olarak görüyoruz ve eğitimin söz konusu olduğu her yerde biz varız" dedi.

Bağcılar Barbaros Anadolu Lisesi ile Mehmet Niyazi Altuğ Anadolu Lisesi'nde düzenlenen programda ilçedeki eğitim ve öğretim ile ilgili görüş, düşünce ve temenniler dile getirilerek sorunlar tartışıldı. Bağcılar Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği programa Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Barbaros Anadolu Lisesi ve Mehmet Niyazi Altuğ Anadolu Lisesi'nde düzenlenen programa katılan Lokman Çağırıcı, öğrencilerle bir araya geldi. Çağırıcı, yaptığı konuşmada ilçede eğitim çıtasını yükseltebilmek amacıyla önemli projeleri hizmete sunduklarını ifade etti. Çağırıcı, yaklaşık 200 bin öğrencinin eğitim gördüğü okulları sağlıklı ve huzurlu eğitim yuvaları haline getirmek için çalıştıklarını anlattı.

"TESİSLERİMİZDEN YETERİNCE FAYDALANIN"

İlçede şu an 6 bin 500 öğretmenin yaklaşık 100 eğitim kurumunda görev yaptığını anlatan Çağırıcı, eğitime her zaman öncelik tanıdıklarını belirtti. Çağırıcı, gerçekleştirdikleri hizmetleri şöyle anlattı:

"Bütün kurum ve kuruluşlarımızın işbirliğiyle eğitimin hak ettiği yere ulaşması için çalışıyoruz. Özverili çalışmalarımızla Bağcılar'daki eğitim çıtasını daha yukarılara çıkarmak için mücadele veriyoruz. Biz, bütün Bağcılar'ı bir okul olarak görüyoruz ve eğitimin söz konusu olduğu her yerde biz varız. Bağcılar Belediyesi olarak her zaman eğitimi ön planda tutuyoruz. Sadece son 10 yıl içinde hayırseverlerimizin de desteğiyle 50 civarında okul yapılmasını sağladık. Son bir yıl içerisinde de okullarda 50 trilyon liralık çalışma gerçekleştirdik."

Asli görevleri olmamasına rağmen tüm okulların dış cephe düzenlemesini yaptıklarını anlatan Çağırıcı, okul bahçelerine kapalı spor salonları inşa ettiklerini ifade etti. 10 adet kapalı yüzme havuzu inşaatının devam ettiğini anlatan Çağırıcı, hizmete sundukları 3 yüzme havuzundan öğrencilerin ücretsiz yararlandıklarını söyledi.

ÖĞRENCİLERİN SORULARINI CEVAPLADI

Programın ilerleyen dakikalarında Çağırıcı, öğrencilerin düşünce ve temennilerini dinledi. Eğitime ve öğretime yönelik faaliyetlerle ilgili soruları da cevaplayan Çağırıcı, "Okullarımızdaki sınıflarda 30'ar öğrencinin eğitim ve öğretim görmesini amaçlıyoruz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Bağcılar Belediyesi Lokman Çağırıcı Mehmet Niyazi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title