Haberler

Liseli Zeynep, Muslera'yı Görünce Gözyaşlarına Boğuldu

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligin 11. Haftasında deplasmanda karşılaşacağı Gaziantepspor maçı için akşam saatlerinde havaalanına gelen Galatasaray kafilesi, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Taraftarın yoğun ilgisi arasında maç öncesi dinlenecekleri otele giden Galatasaraylı futbolcular, otelde de bir taraftar gurubunun sevgi gösterisiyle karşılaştı. Futbolcular otele girerken kalabalığın arasından geçen genç bir kız, Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Muslera'ya kendi çizdiği karakalem resmini hediye etti.

"ÇİZDİĞİM RESMİ KENDİSİNE VERDİM"

Muslera'yı görmenin sevinciyle gözyaşlarına boğulan genç kız, Muslera'yı çok sevdiğini ve ona kendi çizdiği karakalem resmini hediye ettiğini ifade ederek, "Ben Muslera'nın hayranıyım. Çizdiğim resmi kendisine verdim" dedi.

"KIZIM ÇOK MUTLU OLDU"

Genç kızın babası Eyüp Yüksel, "Muslera'nın fotoğrafını çizmişti. Onu kendisine verdi. Beraber fotoğraf çektirdiler. Kızım çok mutlu oldu" dedi.



Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantepspor Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (18)

SerberstMobil-IOS:

Sanki peygamberi gördü!!! Salak seyler.

34
6
yanıtYanıtla
toprak:

ölmüş dedesini hatırlatmıştır belki. . .

17
5
yanıtYanıtla
ALEX DE SOUZAmobilWeb@haberler.com:

Bence her maçta 3er4 er yediği gollere aglıyordur

8
14
yanıtYanıtla
SivasspormobilWeb@haberler.com:

Bu muslera hep 4 yiyor ,çok basarili kaleci ne demessin.breh breh

7
15
yanıtYanıtla
volkan bulutmobilWeb@haberler.com:

Yazık allah akıl versin gençlere

16
4
yanıtYanıtla
mert dert:

He ya bir fotoğraf çektirmiş çok mutlu olmuş kızı. Yarında beraber bir çay içmeye giderler dahada mutlu olur. Daha sonrada bir yemeğe çıkarlar daha dahada çok memnun olur kızı. Ondan sonrada hiç memnun olmayacağı sonuçlar çıkar.

14
5
yanıtYanıtla
gerçek:

Liseli zeynep nedir ya ! Resimdeki musleramıydı çok yaşlanmış 4lerden sonra çökmüş adam saçı sakalı beyazlamış. . . Yersenn. .

7
10
yanıtYanıtla
emrah01m@m.m:

Adam kızın babası kör.

yanıt6
yanıt2
Kiri kiroMobil-IOS:

Ergen haberi bu haber mi simdi ben de ay dedeyi gördüm ne olmus haber Değeri taşıyormu yani

16
1
yanıtYanıtla
emrah01mobilWeb@haberler.com:

Akıllı arkadaşlar o resimdeki babası yorum yaparken biraz daha sakin olun heycan yapmayın. Muslera sevilen bir oyuncu ve kaleciliği tartışılmaz. Sevgiler Galatasaray.

10
6
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title