Haberler

29 Yaşındaki Tacir, Liseli Kızı Boş Araziye Götürüp Tecavüz Etti

Güncelleme:

Konya'da lise öğrencisi 17 yaşındaki H.O.'ya tecavüz ettiği iddia edilen 29 yaşındaki Abit K. "Çocuğun cinsel istismarı" suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Konya'da lise öğrencisi 17 yaşındaki H.O.'yu zorla aracına bindirip götürdüğü boş arazide tecavüz ettiği iddia edilen 29 yaşındaki Abit K. 'Çocuğun cinsel istismarı' suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ZORLA ARACINA BİNDİREREK, BOŞ ARAZİDE TECAVÜZ ETTİ

Olay, geçen salı günü merkez Meram ilçesi Gödene Mahallesi'nde bulunan boş arazide meydana geldi. İddiaya göre çiftçilik ve kuru bakliyat ticareti yaptığı öğrenilen evli ve 1 çocuk babası Abit K., olaydan bir hafta önce cep telefonundan lise 3'üncü sınıf öğrencisi H.O.'yu aradı. Abit K. kendisine cevap vermeyen H.O.'yu bu sefer mesaj atarak rahatsız etmeye başladı. H.O.'nun oturduğu adresi öğrenen Abit K. genç kızı evinin yakınlarındaki market çıkışı zorla otomobilini bindirerek boş bir araziye götürdü. Burada H.O.'ya tecavüz eden Abit K. daha sonra genç kızı aldığı yere bırakarak olayı birilerine anlattığı taktirde kendisini ve annesini öldürüceği söyleyip tehdit etti.

ANNESİNE ANLATTI

Olayın şokunu üzerinden atamayan H.O., kendisini odasına kapatarak ağlamaya başladı. Eşinden boşandığı ve kızı ile birlikte yaşadığı öğrenilen anne Z.K. ise durumu fark ederek konuşmak için kızının odasına gitti. Yaşadığı olayı daha fazla saklayamayan H.O. durumu annesine anlattı. Z.K. da kızının anlattıkları üzerine polis merkezine giderek şikayette bulundu.

TOKATLAYIP, ISIRDI

Annenin şikayeti üzerine Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülerek ifadesi alınan H.O. polise verdiği ifadesinde, "Tanımadığım bir numaradan beni aradı. Benimle tanışmak istediğini söyledi. Ben kabul etmedim. Sonra market çıkışı birden karşıma çıkıp beni zorla otomobile bindirdi. Daha sonra götürdüğü boş arazide bana zorla tecavüz etti. Güçlü olduğu için ona karşı koyamadım. Beni tokatlayıp, ısırdı. Bu durumu anneme anlattığım takdirde beni ve annemi öldürüceğini söyledi. Fazla dayanamayıp durumu anneme anlattım" dediği öğrenildi.

"YAŞININ KÜÇÜK OLDUĞUNU BİLMİYORDUM"

Şikayet üzerine gözaltına alınan Abit K. da ifadesinde," H.O. benimle isteyerek ilişkiye girdi. Yaşının küçük olduğunu bilmiyordum. Kalıplı ve uzun boylu olduğu için yaşının küçük olduğunu tahmin edemedim. Yaşını sormak da aklıma gelmedi. Yaşının küçük olduğunu bilseydim onunla ilişkiye girmezdim. Suçlamaları kabul etmiyorum" dediği öğrenildi.

İşlemlerinin ardından 'Çocuğun cinsel istismarı' suçlamasıyla dün adliyeye sevk edilen Abit K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Meram Konya Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (78)

misket:

idam gelmedikce bu şerefsziler temizlenmez

94
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazıngulay:

Sarık ve Cübbeli gitsin iyi hal indirimi alir

27
59
yanıtYanıtla
Selim:

Sarık ve cübbe sünnettir İsteyen giyer, isteyen giymez. Ama sarık ve cübbeyi özümseyen bu pisliği yapmaz. Yapsa yapsa senin zihniyetinde olanlar bu işi yapar ancak. . .

yanıt91
yanıt11
zafer:

organını kesin.

82
2
yanıtYanıtla
ömer:

DINCI KONYADAN NE BEKLENIR COK CAHIL VE YOBAZLAR.

28
53
yanıtYanıtla
oğuz:

sen nerelisin lan da bütün konya lıları kariştırıyorsun konyalılarmı seni. . . . .

yanıt18
yanıt11
konyali:

Olay konyada olmusda hadi senin hemserinse

yanıt14
yanıt1
Adınızı Yazın:

hayvandan da ötesin pislik yaratık

78
1
yanıtYanıtla
Uyan kürt halkım uyan:

Herşeyi akpye bağlayan salaklara sesleniyorum psikolojik destek alın

20
50
yanıtYanıtla
NAHOŞ:

Bunun koğuşunu farelerle doldursunlar, bak bir daha böyle pislik yapabiliyor mu. . .

59
1
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title