Haberler

Liseli Kıza Seks Şantajı Yapan Üniversiteli Tutuklandı

23 yaşındaki C. C. , internette tanıştığı ve kendisine uygunsuz görüntülerini yollayan, Bursa İznik'te lise öğrencisi 14 yaşındaki M. K. 'yi iddiaya göre kendisiyle seks yapmaya zorladı.

Eskişehir'de üniversite öğrencisi 23 yaşındaki C. C. , internette tanıştığı ve kendisine uygunsuz görüntülerini yollayan, Bursa İznik'te lise öğrencisi 14 yaşındaki M. K. 'yi iddiaya göre kendisiyle seks yapmaya zorladı. Teklifi kabul etmeyen M. K. 'yi, 'görüntülerini internetten yayacağı' tehtidinde bulunan C. K. , genç kızın şikayeti üzerine geldiği İznik'te polis tarafından yakalandı. C. C. tutuklanarak cezaevine konuldu.

İznik'te lise eğitimi gören M. K. , bir süre önce İstanbul Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri ile Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü'nde eğitim gören C. C. ile internette tanıştı. İddiaya göre M. K. , arkadaşlığı devam ederken C. C. 'ye internet üzerinden uygunsuz görüntülerini gönderdi. Dahha sonra C. C. , M. K. 'ye seks yapmak için teklifte bulundu. Tüm ısrarına rağmen olumsuz yanıt alan C. C. bu kez M. K. 'yi, gönderdiği görüntüleri internet üzerinden yaymakla tehdit etti.

M. K. 'nin haber verdiği ailesi savcılığa şikayette bulundu. Polis daha sonra, M. K. 'nin

İznik'e davet ettiği genci terminalde otubüsten indiği sırada gözaltına aldı.

İfadesinin ardından 'Şantaj' suçundan adliyeye çıkartılan C. C. , nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. - Bursa / Iznik

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title