Haberler

Liseli Genç, Kız Arkadaşını Öldürüp Kendini Vurdu

Güncelleme:

Aksaray'da 18 yaşındaki genç, okul bahçesinde önce 16 yaşındaki eski kız arkadaşını ardından kendini vurdu.

Aksaray'da lise öğrencisi kız arkadaşını öldüren zanlı, aynı silahla kendisini yaraladı.

BAHÇEDE TARTIŞMAYA BAŞLADILAR

Alınan bilgiye göre, Hashas Mahallesi'ndeki Osmangazi Lisesinin bahçesinde S.E. (18) ile okulun 10. sınıf öğrencisi E.Z.Y. (16) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.


AV TÜFEĞİYLE ATEŞ ETTİ

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine S.E'nin av tüfeğiyle ateş ettiği kız arkadaşı E.Z.Y. olay yerinde hayatını kaybetti.


AYNI SİLAHLA KENDİNİ VURDU

Daha sonra aynı silahla kendisini yaralayan zanlı, Aksaray Devlet Hastanesine kaldırıldı. S.E'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.


E.Z.Y'nin cenazesi, Aksaray Devlet Hastanesi morguna gönderildi.




Kaynak: AA / Güncel

Osmangazi Aksaray 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (45)

anti işid:

kesin oğlanın babası akplidir. Kız tarafı şikâyetçi olmuştur ama hiç bir işlem yapmamıştır, polis ve savcı.

12
50
yanıtYanıtla
okm:

chpli şarapçıymış, yesinler senin yalanını. komşuları akpli diyormuş

yanıt4
yanıt1
HDP,Li:

kabahat chp, dedir, , onlarin gecmiste bilincli veya bilincsizce yaptigi inanilmaz hatalarin sonucunda ülkemiz ne yazikki bu hale gelmistir.

5
30
yanıtYanıtla
gurbetten:

HDP, LI misin nesin fazla kafa utuleme , once teroru desteklemeyi, yemek yidigin canagi pisligini yapma!

yanıt27
yanıt4
kk:

chp bilinçli yapmış, chp''nin 14 yıldır basiretsiz yönetiminden, bu olaylar haklısın.

yanıt3
yanıt8
devrim:

eğitim kurumlarının hali içler acısı. bir düzelme ümidi de yok. sayın erdoğan gücü artsın. çok alanda çok şeyler yaptı. memleket hayal edilmez yerlere geldi. ama nedense milli eğitim ve tarım gıdada sınıfta kaldı. milli eğitimde çok yanlış insanlar yanlış yerlerde. birşeyde üretmiyorlar. sadece kadro ile yaz boz oynuyorlar. bir an önce milli eğitimede el atılmasını bekliyoruz

28
6
yanıtYanıtla
Osmanlinin askerleriyiz 1453:

bunlar dindar nesil degil bunlar dinsiz CHP nesli, ben Almanyada bile bu kadarahlaksizlik görmedim Türkiyedeki Kadar. . . . . evli bekar kudurmuslar

6
23
yanıtYanıtla
Utopya turk:

iyi olmus iki parazit gitmis

4
24
yanıtYanıtla
DEMOKRAT:

kizlar erkekler ayri okusun derken bize yobaz diyorlar. 16-17 yasindaki kiz evlenirse cocuk gelin diyorlar ama 16 yasinda arkasi olursa sevgili oluyor. sonra okul tuvaletlerinde ceninler. taksici arkadasin vardi hergün liseli kiz götürüyorum hastaneye cocuk aldiriyorlar diyordu. neden kiz ayri erkek ayri okutmuyoruz? atesle barut yanyana duru mu?? ben akp''li falan da degilim sol görüslüyüm ama dogruya dogru atesle barut byan yana durmaz.

19
4
yanıtYanıtla
AKILLI DEMOKRAT:

daha çok bu olayların kız lisesi, yada kız meslek liselerinde olduğunu bilmiyormusun cahil demokrat. . kızlı erkek okullarda çok daha azdır bu olaylar. erkek liselerinde uyuşturucu daha çoktur mesela. . ama bilmeyecek kadar cahilsin.

yanıt4
yanıt4
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title