Haberler

Liseli Gençler Resim Sergisini Ziyaret Etti

Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde açılan ’Çanakkale Destandır’ isimli fotoğraf sergisini Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik-Fotoğraf Alanı öğrencileri ziyaret etti.

Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde açılan ' Çanakkale Destandır' isimli fotoğraf sergisini Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik-Fotoğraf Alanı öğrencileri ziyaret etti.

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı kapsamında ülke genelinde olduğu gibi Bartın'da birbirinden anlamlı etkinler gerçekleştirildi. Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Sergi Salonu'nda hazırlanan 'Çanakkale Destandır' isimli bir fotoğraf sergisine ilgi her geçen gün daha çok artıyor. Ziyaretin sonunda Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik -Fotoğraf Alanı öğrencilerine, Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından hazırlatılan araç kokuları ve ıslak mendiller gibi çeşitli hediyeler takdim edildi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Bartın Yerel Haberler

title