Haberler

Liseli Gençler İçin Müzik Yarışması Düzenlenecek

Karşıyaka Belediyesi, ’Liseler Arası Müzik Yarışması’ düzenleyeceğini bildirdi.

Karşıyaka Belediyesi, 'Liseler Arası Müzik Yarışması' düzenleyeceğini bildirdi.

Gençlerin kültür-sanat ve spor etkinliklerine yönelmesi için özendirici çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, 'Liseler Arası Müzik Yarışması' düzenleyeceğini açıkladı. Genç yetenekler, diledikleri türde müzikle yarışamaya katılabilecek. En az 3, en çok 8 kişiden oluşacak ekipler, kendi enstrümanlarıyla sahne alacak. Ses ve ışık düzenini ise Karşıyaka Belediye sağlayacak. Yarışmanın sonuç değerlendirmeleri, alanında uzman kişiler arasından seçilecek jüri tarafından yapılacak. İzmir'deki tüm liselere açık olan yarışmanın başvurularının 14 Aralık 2015 Pazartesi günü başlayacağı, 28 Ocak 2016'da sona ereceği vurgulandı. 20 Şubat 2016 tarihinde düzenlenecek finalin ardından ise genç yeteneklere toplam 16 bin lira para ödülü verileceği belirtildi.

Liseli gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve müziğe yönlendirmek için çalıştıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Gelişim çağındaki evlatlarımızın sosyal yaşamda daha çok yer almalarını, bu sayede olumsuz alışkanlıklardan uzak durmalarını istiyoruz. Bunun için tüm liselerimizin katılacağı bir yarışma düzenliyoruz. Bu sayede yeni yeteneklerin de keşfedilmesini sağlayacağız. Yarışmamızda yeteneklerini sergileyecek olan gençlerimiz, belki de ileride, müzikte önemli yerlere gelme fırsatını da yakalayacaklar. İlki büyük ilgi gören yarışmamızın yine büyük heyecan yaratacağına inanıyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karşıyaka İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title